Bilal Erdoğan ile Kenan Sofuoğlu’nun müthiş yarışı

Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde bulunan Karting Pisti’nde Bilal Erdoğan ve Kenan Sofuoğlu yarıştı. Erdoğan, Sofuoğlu’nu yarışta üç kere geçtiğini esprili bir dille anlattı.

GİRİŞ 30.12.2021 16:06 GÜNCELLEME 30.12.2021 16:38
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde bulunan Karting Pisti, özel bir yarışa ev sahipliği yaptı. Yağmur altında gerçekleşen yarışa İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Youtuber Bilal Hancı, Fatih Yasin, Adem Metan, Hakkı Alkan, Mustafa Akan, sanatçı Volkan Arslan katıldı. Yağmur altında geçen yarış, kıyasıya mücadelelere sahne oldu.  Pist üzerinde spin atan katılımcılar eğlenceli anların yaşanmasına da sahne oldu. AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu ve 2 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu’nun karting araçları ile yaptığı şov ise izleyenleri hayran bıraktı.

"YAĞMUR OLUNCA İŞLER KARIŞTI"

Yarış öncesi ve sonrası Teknoloji Editörü Hakkı Alkan’a açıklamalarda bulunan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, ”Yağmur olunca işler karıştı. Çünkü yağmurun dinamikleri değişik. Benim yağmur tecrübem yok. Yağmur olmasaydı iddialıydım. Kenan Sofuoğlu’na da yarışta geçerim” dedi. Yarış sonrasında ise, “Yağmurda ilk defa denedim. Çok daha farklı bir tecrübe. Alışması zor oldu ama keyfi ayrı. Devamlı kayar mıyım spin atar mıyım diye yarıştık. Güzeldi. İlk üç içerisinde olduğumu düşünüyorum. Ben Kenan Abi’yi üç kere geçtim. Birinci olmalıyım” dedi.

"SÜRPRİZLER OLABİLİR"

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, ”Yarışacağım aracı bilmiyorum. Kendi aracım burada ama dediler ki aynı araçlara binelim. Rakiplerimin kim olduğunu bilmiyorum ama bayağı bir kalabalık gördüm. Tabi ki avantajım var. Yağmurda yarışacağız. O yüzden sürprizler olabilir” dedi.

"ÖLÇÜLÜ VE TEDBİRLİ OLACAĞIZ"

Yarışa ev sahipliği yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ”Yağmur altında ölçülü ve tedbirli olacağız. Yarış çok iddialı. Yarışta çok ıslanacağımız kesin ama yarış çok ateşli geçecek. Ne kadar yağmur olursa olsun çok hararetli bir yarış olacak” dedi.

YORUMLAR 14
  • Sinan Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah tıpkı babasının kopyası Allah sizleri bizleri tüm milletimizi tüm inananları sevsin sevdiklerine sevdirsin
    Cevapla
  • Ülkücü 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilal iyi bir insan
    Cevapla
  • Hasan Yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insan...
    Cevapla
  • tepkili123 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kafalar tayfasını da yanlarından neden ayırmıyorlar. son seçimlerde herşey güzel olacak paylaşımları yapmışlardı. bizim akpartinin hafıza sıfır..
    Cevapla
  • yedirneli 2 yıl önce Şikayet Et
    samancılar koşarak yoruma gelmiş hav deyin bakayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi