Başkan Erdoğan 'İyi ki Varsın Eren' filminin galasına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İyi ki Varsın Eren" filminin galasına katıldı. Filmi Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ile birlikte izledi.

GİRİŞ 30.12.2021 21:33 GÜNCELLEME 30.12.2021 21:33
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Maçka ilçesinde Mehmetçik'in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesinin anlatıldığı 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı.



DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in anısına çekilen 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galası, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Galaya, katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, filmi Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ile birlikte izledi. Film gösterimi sırasında salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, filmi izlemeden önce şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in eşi Cemile Gedik ile bir süre sohbet etti.



1 OCAK'TA VİZYON'DA

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak 2022 tarihinde vizyonda seyircisi ile buluşacak. Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek’in başrolleri paylaştığı filmin müziklerini ise Fahir Atakoğlu yaptı.

Senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu’nun kaleme aldığı filmde, iki şehidin hayat hikayesi, ülkemizde yaşanan terör gerçeği, Anadolu, Karadeniz’deki çetin yaşam şartlarıyla amansızca mücadele eden çalışkan, fedakâr, sevgi yüklü insanların yaşamlarından kesitlerle beyaz perdeye yansıtılacak.

Şehitlerin anısına çekilen “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan, izleyicinin içine işleyen senaryosu, duygu yüklü sahneleri, muhteşem oyuncu kadrosu ve Anadolu’nun büyüleyici güzelliklerini sergileyen görüntüleriyle Türk sinema tarihinde önemli bir eser olarak yerini almaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 27
  • salman 2 yıl önce Şikayet Et
    bir tarafta terörle mücadelede en yakınlarını kaybedenler diğer yanda belediyelerde teröristlere iş aş verenler. Değişik bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülke ayakta duruyorsa şehitlerimizin yüzü suyu hürmetinedir.
    Cevapla
  • TC TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehitler ölmez vatan bölünmez.durmak Yok Yola devam.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahi bu akil adamları kim görevlendirmişti, teröristlerin ülkeye girişine göz yummuştu?
    Cevapla
  • ALİHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    "şehitler tepesi" gençlerinden Eren Bülbül....Allah sayılarını artırsın..
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc. rahmet etsin.Allah cc. Şehid Erenin, Annesine ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin. İnşaAllah Yasin Börü ve arkadaşlarınında filmini yaparlar. Yapsınlarki pkk, hdp, demirtaş denen kriptonun ve millete zulmeden canilerin gerçek yüzünü görsün milletimiz.
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke yasin börüyüde koysaydınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı