Yılbaşı gecesi içtiği sahte içkiden zehirlenip öldü

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, yılbaşı gecesi, kendi yaptığı rakıdan içtikten sonra rahatsızlanan Avni Küçük (43), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yılbaşı gecesi içtiği sahte içkiden zehirlenip öldü
Yılbaşı gecesi içtiği sahte içkiden zehirlenip öldü
GİRİŞ 01.01.2022 12:41 GÜNCELLEME 01.01.2022 12:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Nazilli Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan evli, 2 çocuk babası Avni Küçük, Yeni Mahalle, 721 Sokak'taki evinde, yılbaşı gecesi kendi yaptığı rakıdan içti.

Bir süre sonra mide bulantısı ve görme kaybı yaşayan Küçük, yakınları tarafından çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Küçük, bugün saat 06.00 sıralarında yaşamını yitirdi. Avni Küçük'ün ölümü yakınları ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

Avni Küçük'ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • son osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    ne ekersen onu biçersin...
    Cevapla
  • korkma 2 yıl önce Şikayet Et
    ıçki tüm kötülüklerin anasıdır...
    Cevapla
  • Hakan Belçika 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan üzülüyor. Rahmetliye değil arkasında bıraktığı çocuklara. Sen kimyager misin arkadaş ? Öyle olsan bile bu yapılmaz. Üstelik sen Hristiyan mısın ? Sanane gavurun bayramından. Ayrıca bir silkelenin artık. Alkol en büyük günahlardan. Bakın işte evdeki hesap çarşıya uymadı. Belki yaşlanınca hacca gider, namaz kılar tövbe ederim diye hesapladı. Ama hesap tutmadı . Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Yorumcu02 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut bey içki içen kimse dinden çıkmıyor peygamberimizin hadislerine bakınız.
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne rahmeli diyorsun kardeşim Allahın haram kıldığı zıkkımı içmiş........... kadar yolu var Allah bildiğiyle muamele etsin
    Cevapla
  • E.G 2 yıl önce Şikayet Et
    Mübarek hiç mi haberleri takip etmiyorsun? Sahte içkiden veya evde kendi yaptıkları içkiden ölen sadece Aralık ayında en az 80 kişi ölmüş..Bilmiyor musunuz bunları? Yazık değil mi boş yere giden cana vr geride kalanlara?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri