Gülistan Doku'nun ailesi oturma eylemi başlattı

Tunceli'de 5 Ocak 2020 tarihinden bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesi, kızlarının bulunması için Tunceli Valiliği önünde oturma eylemi başlattı.

Gülistan Doku'nun ailesi oturma eylemi başlattı
Gülistan Doku'nun ailesi oturma eylemi başlattı
GİRİŞ 04.01.2022 23:16 GÜNCELLEME 04.01.2022 23:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tunceli’de 5 Ocak 2020 tarihinde erkek arkadaşı Zainal Abarakov’un çalıştığı kafeden ayrılarak minibüse binen ve en son Sarısaltuk Viyadüğü üzerinde otururken görüntüsü araç içi kamerasına takılan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Gülistan Doku’dan o tarihten beri haber alınamıyor. Kaybolmasının ardından intihar ettiği söylenen ve Uzunçayır Barajında yapılan tüm aramalara rağmen sonuç alınamayan Gülistan Doku’nun ailesi, kızlarının akıbetini öğrenmek için Tunceli Valiliği önünde oturma eylemi başlattı.



Elinde kızının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren anne Bedriye Doku, yarın kızının kaybolmasının ikinci yılı olduğunu belirterek, “İlk gün nasılsa bugün de öyle, sanki benim kızım kuş oldu uçtu. Buhar oldu uçtu buradan. Benim kızımın başına ne geldi. Gülistan’ı kuştan, demirden, taştan, topraktan, insandan sordum kimse bana cevap vermiyor. Benim kızımın başına ne geldi bana söyleyin. Ben bir anneyim" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Amedli 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sabri cemil ihsan eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı