Eşini bıçaklayan kocadan skandal açıklama!

Eskişehir'de, 4 çocuk annesi eşi Ülviye Yüksel’i sırtından 2 kez bıçaklayarak ağır yaraladığı suçlamasıyla gözaltına alınan Ali Yüksel, mahkemece tutuklandı. Ali Yüksel’in, ifadesinde, “Beni aldattığından şüphelendim" dediği öğrenildi.

Eşini bıçaklayan kocadan skandal açıklama!
Eşini bıçaklayan kocadan skandal açıklama!
GİRİŞ 05.01.2022 16:44 GÜNCELLEME 05.01.2022 16:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Emek Mahallesi Gülsever Sokak'ta bulunan apartmanın 2’nci katındaki dairede oturan Ali ve Ülviye Yüksel çifti arasında tartışma çıktı.

Çiftin 4 çocuğu üst kattaki komşusundayken Ali Yüksel, mutfaktan aldığı bıçakla eşini sırtından 2 kez bıçaklayıp ağır yaraladı. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Ülviye Yüksel, ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hayati tehlikesi süren Yüksel’in yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği belirtildi.



Gözaltına alınan Ali Yüksel, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu sonrası mahkemeye çıkarılan Yüksel, tutuklanarak cezaevine konuldu. Ali Yüksel'in, ifadesinde, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini ve bu nedenle tartıştıklarını belirterek, “Beni aldattığından şüphelendim, o kişileri evde halüsinasyon olarak gördüm, hissettim. Bu nedenle tartıştık. Ben de tartışma sırasında kendime hakim olamadım, bıçakladım” dediği öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • memat 2 yıl önce Şikayet Et
    oldu canım iyi öğretmişler biz de inandık. Kadınlara silahlanın diyesim geliyor. e hadi neyse bilgiyle kuşanın. Şu size saygısı olmayan varlıklardan bir an önce uzaklaşın. Boşanın devletiniz, milletiniz yanınızda. hiç tartışmayın. alın başınızı ülkenin diğer ucuna geçin.
    Cevapla
  • Efeler 2 yıl önce Şikayet Et
    Kafayı Sıyırmış. Madem ondan bundan Şüphe Ediyor. Niçin Evlendi. Yazık Değilmi Kadına ve Çocuklara.
    Cevapla
  • salih göktepe 2 yıl önce Şikayet Et
    laik sistemin açmazı
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldatsa bile diyorki kanun ya sus otur yada bırak git yıllarca nafakanı öde. Seni aldatsa dahi göreceksin diyor. Devlet diyor ne yapalım. Erkeklik diye bir şey yok artık. Oy uğruna koltuk uğruna Allahtan sonra en yüce varlık kadın oldu. Herşey iki dudağının arasına bağlandı. Erkekler köle oldu. Kadın diyorki ben konuşurum sen konuşamazsın. Ben sustururum ama sen susturamazsın. Kanun benden yana diye haykırıyor avazı çıktığınca.
    Cevapla
  • mehir- talak 2 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle ömür boyu nafaka kalkmalı. evlilik öncesi anlaşmayla bir miktar belirlenmeli. boşanırken topluca verilmeli. tüm bağlar koparılmalı. mehir gibi. Rabbim biliyor ancak biz inatla insan aklını kutsallaştırıyoruz. evlilik öncesi anlaşma şart kosulmalı.
    Cevapla
  • Xxxxx 2 yıl önce Şikayet Et
    Ana babalar kızlarınızı neden korumuyorsunuz,neden her şeyi devletten bekliyorsunuz. Bir ana baba evladının sıkıntılı durumunu nasıl hissetmez . Erkeğin ana babası da gelinine sahip çıkmalı çünkü gelin allahın bize emanetidir. Hepinize yazıklar olsun.. kendilerini çağdaş ve akıllı sanan chp lilerden bu konuda hic bir tepki gelmiyor, neden acaba..
    Cevapla
  • kayra75 2 yıl önce Şikayet Et
    kendini assaydınya pis mahlukat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...