Doktoru darbeden şüpheli ile eşi adliyeye sevk edildi

Balıkesir'in Edremit ilçesi Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kara’yı darbeden A.Ö. ile hakarette bulunduğu ileri sürülen eşi M.Ö. adliyeye sevk edildi.

Doktoru darbeden şüpheli ile eşi adliyeye sevk edildi
Doktoru darbeden şüpheli ile eşi adliyeye sevk edildi
GİRİŞ 08.01.2022 14:00 GÜNCELLEME 08.01.2022 14:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edremit Devlet Hastanesi’nde dün, çocuğuna tırnak batması şikayetiyle randevu almak isteyen M.Ö., ayın 18’ine verilen randevu tarihini beğenmeyip iddiaya göre Op. Dr. Hüseyin Kara'ya hakaret etti.

Hastaneden ayrılan M.Ö., bir süre sonra eşi A.Ö. ile birlikte geri döndü. A.Ö., Opr. Dr. Hüseyin Kara’nın odasının kapısını tekmeledi. Op. Dr. Hüseyin Kara, A.Ö.’ye durumu anlatmaya çalıştı. Bu sırada A.Ö., ‘Karınız’ sözüne kızdığı Op. Dr. Hüseyin Kara'yı “Karınız değil, eşiniz diyeceksin” diyerek tehdit edip, yüzüne yumruk attı.

A.Ö. ve M.Ö., Opr. Dr. Hüseyin Kara’nın şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Çift, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Fethi 2 yıl önce Şikayet Et
    Doktora vuran elleriniz kırılsın inşallah
    Cevapla
  • Kılıçarslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlar kadar özverili çalışan başka bir meslek gurubu neredeyse kalmadı Allah CC onlardan razı olsun aldıkları maaşı sonuna kadar hak ediyorlar ancak maaşlarıda son derece yetersiz üstüne üstlük böyle kendini bilmezlerde doktora saldıp kabadayılık yapmaları cabası evet doktora saldıran bu sokak kabadayıları na en ağır şekilde ceza verilmelidir vesselam.
    Cevapla
  • Gurbetci Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adli kontrol sarti ile serbesy birakildilar bir sonraki haber....... muhtemelen bu olacak
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Doktor ne yaptı acaba,tahrik edici davranislar ve sözler sarfetti mi,herkes ön yargılı bir şekilde devlet tarafında olan doktoru savunuyor,verilen randevu tarihini şart koşmuştur,sizin için de uygun mu diye sormamistir nezaket gereği,dayatma yapmıştır,alırsan al ben veriyorum havasında mi verdi belli değil ve karı ve eş kelimelerinden darp edenin daha kibar olduğu anlaşılıyor.Kazma doktorlar da var,doktor kelimesine aldanmamak lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?