Son dakika: MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü!

Son dakika: MSB'den yapılan açıklamada, "Akçakale hudut hattında 3 kahraman silah arkadaşımızın şehit düştüğü saldırı sonrası PKK/YPG hedefleri vurulmuş ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir.'' denildi.

GİRİŞ 08.01.2022 23:36 GÜNCELLEME 09.01.2022 09:58
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki sınır hattında teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 askerin şehit olduğunu bildirdi. 3 askerin şehit olduğu saldırı sonrası 12 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Akçakale/Şanlıurfa hudut hattında 8 Ocak 2022 tarihinde, teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 3 kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Murat Alyakut, Piyade Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar ve Piyade Onbaşı Enes Koç şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." haberi! MSB'den yapılan açıklamada, "Akçakale/Şanlıurfa hudut hattında, 8 Ocak 2022 tarihinde, teröristlerce döşenen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 kahraman silah arkadaşımız, P.Tğm. Murat ALYAKUT, P.Söz. Er Ertuğrul ULUPINAR ve P.Onb. Enes KOÇ şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

12 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB'den yapılan açıklamada, "Akçakale hudut hattında 3 kahraman silah arkadaşımızın şehit düştüğü saldırı sonrası PKK/YPG hedefleri vurulmuş ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 155
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Kandili taktik nükleer silahla dümdüz tarla yapalım kandil tarih olsun
    Cevapla
  • Aytek 2 yıl önce Şikayet Et
    Onların saldırması beklenmemeli. Tespit eder etmez süründürün itleri. İçerdeki destekçilerini de kandile havadan paraşütsüz bırakın canlı yayında da tüm dünyaya gösterin. Bizimle kimse uğraşamasın bi daha
    Cevapla
  • BİR YOL 2 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır bu mücadele bitmiyorsa ne zaman bitecek? Köylerde genç kalmadı ekonomik imkanlarımız yok oldu.Ülkenin üretimi bu mücadeleye harcandı. Bu zorluklar daha da artmadan harekât yapıp bitirin .Bu sorundan daha tehlikeli olan köylerdeki tarım hayvancılığa odaklanın bir avuç suya ve buğdaya hasret kalacağız.
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden daha önce bu 12 iti gebertmedik, neyin sabrını veriyoruz, 24 saat aralıksız her yeri bombalamamız gerek, ABD’nin üs bölgesinin duvarına bitişik yeri dahi bombalamalıyoz, öyle yaparsan zaten ABD ve Rusya da sinip defolur gider ama biz geri vites yaparsak üzerinize çeşitli ayak oyunları ile gelirler
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Askerlerimizin memleketleri neresi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!