Firari PKK'lı Rıdvan Erden yakalandı!

İstanbul'da, terör örgütü PKK adına 1998'de düzenlediği silahlı ve bombalı saldırıda 7 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 18 yıl hapis cezasına çarptırılan firari Rıdvan Erden yakalandı.

Firari PKK'lı Rıdvan Erden yakalandı!
Firari PKK'lı Rıdvan Erden yakalandı!
GİRİŞ 11.01.2022 11:14 GÜNCELLEME 11.01.2022 13:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'da, terör örgütü PKK adına 1998'de düzenlediği silahlı ve bombalı saldırıda 7 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 18 yıl hapis cezasına çarptırılan firari Rıdvan Erden yakalandı.

FİRARİ PKK'LI ÜSKÜDAR'DA YAKALANDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 Haziran 1998'de Küçükçekmece Bayramtepe Mahallesi'nde bir kahvehaneye yönelik silahlı ve bombalı saldırıda 7 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle "devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını devlet idaresinden ayırmaya çalışmak" suçundan 18 yıl hapis cezasına çarptırılan firari Rıdvan Erden'in, Üsküdar'da bir adreste saklandığını belirledi.

RIDVAN EREN TUTUKLANDI

Söz konusu adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve hakkında 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Rıdvan Erden, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikte tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • sariyerli 2 yıl önce Şikayet Et
    18 olurmu 118 yıl vereceksin
    Cevapla
  • yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlarca insanı terör adına öldürmeye tam teşebbüsünün cezası bu ise çok az. Hakim yanlış ceza vermiş. Bizim hakimler nedense az ceza verme eğiliminde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’