Dilara Yıldız'ın katil zanlısından "deli" numarası!

Avukat Dilara Yıldız'ı beş kurşunla katleden Oktay Dönmez, "3 aydır psikiyatrik tedavi görüyorum, algılama yeteneğim zayıf" dedi. Katil zanlısı ayrıca, Yıldız'ın kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etti.

GİRİŞ 13.01.2022 08:48 GÜNCELLEME 13.01.2022 08:50
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Tuzla’da eski nişanlısının silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden avukat Dilara Yıldız (29) için dün İstanbul Barosu önünde tören düzenlendi. Yıldız’ın annesi Elvan Yıldız, saldırganın ömür boyu hapis cezası almasını istediğini belirterek “Yavrum boş yere öldürüldü” dedi.

Avukat Dilara Yıldız son yolculuğuna uğurlandıAvukat Dilara Yıldız son yolculuğuna uğurlandı

Yıldız’ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Samsun’a gönderildi. Katil zanlısı Oktay Dönmez (29) ise “tasarlayarak öldürme”, “silahla yağmaya teşebbüs”, “silahla cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden mahrum bırakma” suçlarından tutuklandı.

Avukat Dilara Yıldız, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

"DİLARA PANİKLEYİNCE CİNNET GETİRDİM"

Dönmez, mahkemedeki savunmasında Yıldız’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürerek “Maktule tarafından nişanlı olduğumuz sürede maddi ve manevi kullanıldım. Onları senet ile kendisinden alacaktım, kabul etmişti. Tasarlayarak öldürme kastım olsaydı maktule eve geldiğinde öldürürdüm. Üvey babamdan dolayı tehdit aldığımız için silah taşıyordum. Kendisini zorla alıkoymadım. Üç aydır psikiyatrik tedavi görüyorum. Mekândayken iki mafya kılıklı adam yanımıza gelince bana sıkacağını düşünerek havaya iki el ateş etmeyi düşündüm. O anda Dilara panikleyince cinnet getirdim, ne olduğunu anlayamadım” dedi.

Dilara Yıldız'ın katil zanlısı Oktay Dönmez.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 44
  • ey zanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir psikolojisi bozuk insan, psikolojim bozuk demez ki. hayır demeyi öğrenebilsek, hayır duymayı da hazmedebilsekte kahreden olaylar olmasa, olmaz mı?
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Mafya kılıklı tipler deli numarasını çok kullanmaya başladılar,adalet sistemi çökmüş durumda katiller,hırsızlar,mafyalar elini kolunu sallayarak geziyor.Allahın kanunları gelmeli,kısas gelmeli nefsi müdafaa dışında insan öldüren e kısas uygulanmalı.
    Cevapla
  • ihd 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür vakalara dur demenin yolu, günlerce haberini ve reklamını yapmayacaksın ve bu vahşileri idam edeceksin. Bu kadar basit...
    Cevapla
  • ...... 2 yıl önce Şikayet Et
    Okumuşsun avukat olmuşsun nişanlandığın şahısa bak . Insanlar bir garip gerçekten.
    Cevapla
  • Rıdvan BAYAZIT 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi, tallahi, billahi bu yaratığın yaşaması gerekmiyor. Taksim meydanında bir mermi ile, yahut elektrikli sandalye ile bu mikrop türünden memleketi kurtarmak lazım vesselâm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'