Köfteci olarak kullanılan minibüs yandı: Aracımı kundakladılar!

Kağıthane'de Bircan Pakır'ın köfteci olarak kullandığı minibüs iddiaya göre kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kundaklandı. Pakır, daha önce de aracına zarar verildiğini belirterek olayın kundaklama olduğunu iddia etti.

Köfteci olarak kullanılan minibüs yandı: Aracımı kundakladılar!
Köfteci olarak kullanılan minibüs yandı: Aracımı kundakladılar!
GİRİŞ 13.01.2022 09:51 GÜNCELLEME 13.01.2022 14:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Kağıthane'de gerçekleşen olay, saat 23.15 sıralarında Nurtepe Mahallesi Halit Paşa Caddesi'nde yaşandı. Bircan Pakır'ın köfte arabası olarak kullandığı, caddede park halinde bulunan 34 GY 6935 plakalı minibüste henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bircan Pakır

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Minibüste çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucu minibüs kullanılamaz hale geldi.

Kağıthane'de bir köfteci minibüsü kundaklandı.

KUNDAKLAMA İDDİASI

Aracının yandığını haber alarak olay yerine gelen Bircan Pakır, minibüsün kundaklandığını iddia ederek, "Bugün hava soğuk diye hiç tezgahımı açmadım. Burada köftecilik yapıyorum. Arkadaşım arayarak arabamın yandığını söyledi. Şaka yaptığını düşündüm. Yangını son anda fark etmişler. Arabamın kundaklandığını düşünüyorum. Yapan kişiyi tanıyorum. Daha önce camlarımı kırmışlardı, yeni yaptırdım. Onla mahkememiz sürüyor. Daha önce arabamın camlarını baltayla kırmışlardı. Pandemiden dolayı çalışmıyordum. Kredi çekip bu arabayı almıştım. Tek başıma ve kadın olduğum için herkes benimle uğraşıyor" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    bu arkadaşımız mücadele ediyor öldürülünce ah vah deriz dimi ? neden hiçkimse birşey yapmıyor *? yazık değilmi ya emekçi insan !!!!!!
    Cevapla
  • MURATHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    memlekete o kadar hain çok ki bitmiyor böylede bitmez farklı şeyler denemek lazım bitmesi için
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakanları Allah kahrı perişan etsin!!
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet zararı karşılayıp (tüm hırsızlık olaylarında ve mala zarar vermelerde) bu olayları yapanların bir elini ve bir bacağını kesmesi lazım. Yoksa daha çok garibanın canı yanar, çok insan devlete düşman hale gelir.
    Cevapla
  • kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    bu isi yapma git calış bir yerde hem yasal değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor