Aleyna'nın ölümüyle ilgili korkunç iddialar!

Iğdır'da, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakıp 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül ile ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

Aleyna'nın ölümüyle ilgili korkunç iddialar!
Aleyna'nın ölümüyle ilgili korkunç iddialar!
GİRİŞ 13.01.2022 17:56 GÜNCELLEME 13.01.2022 17:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Genç kızı intihara sürüklediği gerekçesiyle tutuklanan iş insanı Gökhan Argın hakkında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi. Argın, şantaj, basit yaralama ve intihara yönlendirme suretiyle kasten ölüme sebep verme suçlarından yargılanacak

Kent merkezinde oturan Aleyna Ağgül (18), 30 Eylül 2021'de, yaşadığı apartmana bitişik apartmanın boşluğunda ölü bulundu.

DHA'nın haberine göre, 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakan Aleyna'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında nakliye firması sahibi Gökhan Argın (43) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Argın, 'intihara teşvik' suçundan tutuklanma talebi ile çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol ve imza şartıyla il ve yurt dışına çıkma yasağıyla serbest bırakıldı.

İKİ KEZ GÖZALTINA ALINDI, TUTUKLANDI

Cumhuriyet Savcısı, şüphelinin serbest bırakılması kararına itiraz etti. Ancak savcılığını itirazı reddedildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri kayıtlara 'şüpheli' olarak geçen Ağgül'ün ölümüyle ilgili sosyal medya hesapları ve cep telefonlarını incelemek üzere Bilişim Suçlar Şube Müdürlüğü'ne gönderdi. Yapılan incelemeler sonucunda mahkemeye sunulan raporu inceleyen hakim, genç kızı ölüme sürüklediği öne sürülen Gökhan Argın'ın yakalanıp cezaevine gönderilmesi için emniyete talimat verdi. Yeniden gözaltına alınan Ağgül, olaydan 8 gün sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

ŞANTAJ, BASİT YARALAMA VE İNTİHARA YÖNLENDİRME İDDİASI

Gökhan Argın hakkında Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 6 sayfalık iddianame 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Gökhan Argın, şantaj, basit yaralama ve intihara yönlendirme suretiyle kasten ölüme sebep verme suçlarından yargılanacak.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Ömer çevik 2 yıl önce Şikayet Et
    Kizlar 18 ine girince nerde 45. Yada 60 yaşında paralı birini bulsa dostluk kuruyor hic kurtla kuzu bibarada dururmu lütfen genç kizlar ailenizin dışında kimse ile görüşmeyin bülun adam gibi yasitinizi evlenin gereksiz insanların ellerinde heba olmayın yazık.
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede hakimlerin maalesef çoğu suçluyu serbest bırakma taraftarı.Kaçarsa şansına kaçamazsa yıllar süren mahkeme sonrası zaten ölen ölüyor kalana birşey olmuyor.Hakimlerin çoğu vicdani kanaatlerini suçlu lehine kullanıyor,hukuk fakülteleri suçluyu topluma kazandırma ilkesine uygun yargıç yetiştiriyor,Türkiyede kanunlarda sıkıntı yok ama mağdurun lehine doğru karar verme konusunda sıkıntı var.
    Cevapla
  • abidin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bol para lüks yaşam hayali için her şeyi yapıyor insanoğlu ama malesef daha 18 inde hayata veda eden çiçeği burnunda bir can
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizdemi Gökhan Gibi Olalım Öldür Öldür Adli Kontrol Şartıyla Serbessin Oh Ne güzel
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hapiste yazıyor körmüsün
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor