Elazığ Valiliği'nden Enes Kara açıklaması

Elazığ Valiliği: Fırat Üniversitesi öğrencisi Enes Kara’nın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.

Elazığ Valiliği'nden Enes Kara açıklaması
Elazığ Valiliği'nden Enes Kara açıklaması
GİRİŞ 14.01.2022 16:33 GÜNCELLEME 14.01.2022 17:40
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Elazığ Valiliği, Enes Kara'nın vefatıyla ilgili başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini duyurdu. Valilik'ten yapılan açıklama şöyle: 

Fırat Üniversitesi öğrencisi Enes Kara’nın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Konu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.

BirGün'den çirkin algı operasyonu! 28 Şubat'ı hatırlatan ifadelerBirGün'den çirkin algı operasyonu! 28 Şubat'ı hatırlatan ifadeler

Öte yandan son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

1-Valiliğimiz tarafından Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında ilgili kanunlara dayanarak, 08.02.2021 tarihinden itibaren 15 gün süreyle, kararda belirtilen istisnalar hariç olmak üzere, açık hava toplantısı, yürüyüş, miting ve benzeri etkinlikler için kısıtlama tedbirleri uygulanması kararlaştırılmıştır.

Tedbir kararları Covid-19 salgını kapsamında düzenli olarak alınmakta olup, bahse konu intihar olayı ile bir ilgisi bulunmamaktadır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 39
  • Şerif Muhtar 2 yıl önce Şikayet Et
    1915 yılında Tıbbiye'ye kaydolan 1. sınıf öğrencilerinin tamamı Çanakkale'de şehit düştü ve bu nedenle de Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane 1921 yılında hiç mezun veremedi.onlarda 19-20 yaşındaydı onlarında hayalleri vardı,onlar bırak yurt bulmayı belki ekmek belki çarık bulamamıştı..
    Cevapla
  • naim 2 yıl önce Şikayet Et
    Her Ne Olursa Olsun Yazik Etmis Gencligine ALLAH Afetsin İnsallah Algiya Gerek Yok Gazete Kilikli Hainler olen insan üzerinde bile idolojik propaganda yapiyor
    Cevapla
  • Hüdai ÇAKMAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki ateizme meyletmiş. Yoksa intihar etmezdi. Günümüzde rahatlıkla gençlerin beyinleri yıkanıyor. Şimdi ateistler onu İslam aleyhine bol bol kullanacaklar suistimal edeceklerdir. Yazık. İki yönden kendini kıymış.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    28 Şubatta, Kemalist devrimler döneminde yüzlerce insana bizzat devlet eliyle en ağır baskı yapıldı. Onların imanlarına, Allahlarına sığınarak intihar etmemesi onların gördüğü baskının önemsiz olduğu anlamına mı geliyor?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Burada asıl hastalık ve sıkıntı gençlerin beyin kanaması olan ateizmdir ,dinsizliktir. Evet gencecik bir insan ameliyat masasında maalesef kurtarılamamıştır. Bugünlerde dinsizlerin, münafıkların ve bazı safdil müslümanların ağızlarına doladıkları meselenin hülasası budur.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Vefat eden çocukuğun videosunu izleyip bunu mu anladın? Ateistler intihar ediyor, budistler intihar ediyor, hristiyanlar intihar ediyor diyene kadar neden intihar etmiş gerekçe ne göstermiş dinledin mi? Buna ameliyat diye baktın öyle mi? Varsay ateist (Allah bilir ben kimsenin inancını ölçmem) zorla mı müslüman yapacaktınız? Etmeyin bizim dinimizde, misyonerlik yok, bizim dinimizde zorlama yok. Bırakın şu gevur adetlerini. Bunlara da cemaat demeyin, bunlar tarikat her biri bir birinden farklı tarikat. Müslüman olmak için ruhbana ihtiyaç yok. Araya aracıya gerek yok, kolaylık dininde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor