Sistemli şekilde itibarsızlaştırmak için ayaklandılar! Bu kez TTB Başkanı sahne aldı

Son dakika haberi: Geçmişte teröristbaşı Öcalan için özgürlük isteyen TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı şimdi de "Aşı milliyetçiliği yapamayız" deyip TURKOVAC aşısını kötülemeye kalktı.

Sistemli şekilde itibarsızlaştırmak için ayaklandılar! Bu kez TTB Başkanı sahne aldı
Sistemli şekilde itibarsızlaştırmak için ayaklandılar! Bu kez TTB Başkanı sahne aldı
GİRİŞ 15.01.2022 15:49 GÜNCELLEME 15.01.2022 15:49
Bu Habere 569 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Türkiye, Türkovac ile Kovid-19 aşısı üreten dokuz ülkeden biri oldu. Ancak salgının başından beri Kovid’le mücadeleyi sekteye uğratmak için seri yalanlara başvuran Türk Tabipleri Birliği, yerli aşının üretimi sonrası TURKOVAC'ı hedefe koydu.

Yerli aşı TURKOVAC

İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR

Dün "neden kendi aşımız yok" diyen TTB, bugün yerli aşıyı itibarsızlaştırma propagandasına başladı. TTB Genel Sekreteri Vedat Bulut, "Ortada bir aşı yok, aşı olduğu iddia edilen bir solüsyon var" demişti.

Salgının ilk dönemlerinde ise Türkiye, Çin ile aşı görüşmeleri yaparken, "aşı yok" diye propaganda yapan TTB, aşı tedarik edildiğinde ise "Faz-3 çalışmasında az denek kullanılmış" diyerek vatandaşı tereddütte bırakmaya çalışmıştı.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı

BU KEZ TTB BAŞKANI FİNCANCI SAHNEYE ÇIKTI

Alman ve Yunan medyasının da yerli aşıyı kötülemek için referans gösterdiği TTB yönetimi bir kez daha TURKOVAC'ı kötüledi. Terör bağlantılarıyla gündemden düşmeyen TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "Aşı milliyetçiliği yapamayız" dedi.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı

TERÖR DOSYASI KABARIK

Meslek örgütü gibi davranmak yerine terör örgütlerinin ve teröristlerin sözcülüğüne soyunan Türk Tabipleri Birliği, sık sık terör örgütü PKK ile anılıyor. Yönetimindeki isimlerin birçoğu, terör bağlantılarıyla dikkat çekiyor. Tabipler Birliği, bugüne kadar; PKK’ya yönelik operasyonlara karşı çıktı.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı

YPG’nin sözde eş başkanına "barış ödülü" verdi. Bölücü terör örgütünün hiçbir eylemini "terör" olarak nitelendirmedi ve kınamadı. Türkiye’nin sivilleri öldürdüğünü söyleyip yargılanması çağrısında bulundu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 569
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Ası olmadım hiç birine güvenmedim.. ancak ttb ve bunun karşısında durdugu turkovac sirf vu karsitlikla vile referans almıştır benim nazarımda
    Cevapla
  • ddd 2 yıl önce Şikayet Et
    doktor musun siyasetçi mi.. bu derneklerin hepsinin kapatılması bir zorunluluktur...
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kandilin Mürid,leri..
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Aşı Üretti diye ne yapacaklarını bilemiyorlar!...bunun adı Hainliktir.
    Cevapla
  • KALE 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar fosiler bunlar son ğünlerini yaşılarlar bunlar şuan kendilerini atık çöp ğibi ğörüyorlar onun içinde olmayan akıllarıncada seslerimi duyurmaya çalışıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi