Göksu müjdeyi açıkladı! Lise son sınıfı öğrencilerine bin lira eğitim desteği

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, ilçede yaşayan lise son sınıfı öğrencilerine müjde verdi.

Göksu müjdeyi açıkladı! Lise son sınıfı öğrencilerine bin lira eğitim desteği
Göksu müjdeyi açıkladı! Lise son sınıfı öğrencilerine bin lira eğitim desteği
GİRİŞ 16.01.2022 00:44 GÜNCELLEME 16.01.2022 01:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Esenler Belediye Başkanı Göksu, “Esenlerli gençlerimize müjde… Esenler’de lise son sınıfta okuyan tüm gençlerimize 1.000 TL eğitim desteği vereceğiz…” dedi.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, ilçede yaşayan lise son sınıfı öğrencilerine müjdeyi sosyal medyadan duyurdu. Göksu sosyal medya platformu Twitter'dan bir video paylaştı.

LİSE SON SINIFINDAKİ ÖĞRENCİLERE…

Göksu bu videoda, "Lise son sınıftaki bütün öğrenciler üniversite sınavına girecek. Lise son sınıftaki bütün arkadaşlara, üniversite sınavlarına çok rahatlıkla hazırlansınlar diye, üniversitede çok başarılı puanlar alsınlar diye, anne babalarını çok mutlu etsinler diye, bin lira eğitim yardımı veriyoruz" ifadelerini kullandı.

BİN LİRA EĞİTİM YARDIMI!

Göksu sosyal medya hesabından ise şunları söyledi: "Esenlerli gençlerimize müjde… Esenler'de lise son sınıfta okuyan tüm gençlerimize 1.000 TL eğitim desteği vereceğiz…"

YORUMLAR 14
  • Adile 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu herkese ne güzel örnek olmuş vaybe
    Cevapla
  • pendik 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenci her zaman yardıma muhtaçtır. Sonuçta okuyor zengin fakir ne fark eder. Öğrenci adı üzerinde okula giden manası çıkar. Okuyana peygamber efendimizde yardım etmiştir. Medinede evinin bitişiğini okul yapmıştır. Zengin fakir demeden talebeler ile ilgilenmiştir. Ben bu insanlardaki kafayı anlamış değilim
    Cevapla
  • pendik 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam lise son sınıf öğrencilerine demiş. Sen bundan ne anlıyorsun. Benim çocuğum var lise son sınıfta dersane parası yaparım. Anlamamak için zeka geriliği olması lazım insanın. Esenler de oturan binlerce lise son sınıf öğrencisi için çok güzel bir haber. Yok vakıfmış yok dernekmiş. İnşanın ağzına ne geliyorsa söyleyesi geliyor ama burası musait değil
    Cevapla
  • Atabey 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu gördünmü yaaa işte böyle buyur sende yap.
    Cevapla
  • Nurgül kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın tevfik göksu senden halka bi hizmet bekliyim ne biliyomusun büyükşehir belediyesinde cumhur ittifakı suya akbile indirim diye önerge versin hadi şu yolsuzluklari ortaya çıkıp görevden alınmadan harekete geçin bunlarin ipliğini pazara çıkarın milleti kandırıp indirim yapacam diye zama boğan ekrem ne yapacak sen akıllı adamsın bu aklı benmi vereyim sana hemen harekete geçin
    Cevapla
  • işin ehli 2 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı