Antalya'da bagajdan çıkan üstü kirli işçi, şoförün kuzeni çıktı

Üzeri kirli bir şekilde otomobilin bagajından çıkan şahsın dayısının oğlu olduğunu söyleyen şoför, gırgır şamata için kuzeninin bagaja bindiğini söyledi.

GİRİŞ 16.01.2022 22:08 GÜNCELLEME 16.01.2022 22:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, 12 Ocak'ta saat 16.00 sıralarında Gazipaşa ilçesi, Şehit Ast. Kd. Üçvş. Süleyman Gür Bulvarı'ndaki yapı marketin önünde meydana geldi. İnşaatta boya işleri yaptıran kişinin, bir kişiyi otomobilin bagajında taşıdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülere göre inşaatlarda boya işi yapan kişi, otomobiliyle bulvardaki yapı marketin önünde durdu. Sürücü otomobilinden, bir başka kişi de aracın bagajından çıktı. Yapı marketten ayakkabı alıp çıkan 2 kişi, tekrar otomobile yöneldi. Üzerinin kirliği olduğu görülen kişi, bir kez daha çıktığı bagaja bindi. Bulvardaki bir kişiyse bagajın kapağını kapatmasına yardım etti.

1665 LİRA PARA CEZASI

Savcılık talimatıyla kamera kayıtlarını inceleyen Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 kişiye ulaştı. Polis merkezine çağrılan ve isimleri açıklanmayan kişiler ifadelerinde, şikayetçi olmadıklarını belirtti. Sürücüye Trafik Tescil Büro Amirliği tarafından araç dışında yolcu taşımaktan 1665 lira para cezası kesildi.

'O BENİM İŞÇİM DEĞİL'

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı inşaatlarda boya işleri yaptırdığını belirten kişi, bagaja binen kişinin dayısının oğlu olduğunu, birlikte büyüdüklerini, şu an hala aynı evde kaldıklarını söyledi. Kuzeni ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen kişi, "Beni patron diye yazmışlar, değilim. Beraber ortak çalışıyoruz. Gırgır şamata olsun diye bagaja bindi, olay buralara kadar geldi. Hatta ben ısrar ettim 'Gel öne bin yanlış anlaşılır' dedim. Yoksa böyle bir şey kimsenin aklına gelmezdi. Gırgır şamata olsun diye yaptık, insanlar yanlış anlamış. Ayrıca o benim işçim değil, dayımın oğlu" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    insanların hayatına karışmaktan vazgeçin. bırakın insanları
    Cevapla
  • şaşkın. 2 yıl önce Şikayet Et
    Amma atmış haaa, gırgır samata icin bagaja girmiş.
    Cevapla
  • Trabzonlu61 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi Tabi çevir kazı yanmasın zaten doğulu olup akraba olmayan yok
    Cevapla
  • Yistif - Rize 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun dayı oğli.
    Cevapla
  • Ohal Obası 2 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha, yaz dostuuuum!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!