TEM Otoyolu'nda öldüren tartışma!

İstanbul Bağcılar'da, TEM'de yol verme tartışması sırasında bir sürücü, önündeki araca hafif şekilde vurdu. Ardından sürücüye yanıt vermek için aracından inen sürücü bir taksinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 19.01.2022 11:07 GÜNCELLEME 19.01.2022 11:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Bağcılar TEM Otoyolu İSTOÇ mevkiinde, saat 08.00 sıralarında kan donduran bir olay meydana geldi.

YOL VERME TARTIŞMASI YAŞANDI

İHA'da yer alan son dakika haberine ve iddiaya göre, 34 UIG 48 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Nedim Şenocak ile bir sürücü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

ARACINDAN İNDİ TAKSİ ÇARPTI

Tartışmada sırasında arkadaki otomobil sürücüsü, Şenocak'ın aracına hafif bir şekilde vurdu. Tartıştığı kişinin yanına gitmek için aracından inen Şenocak'a o sırada seyir halinde olan bir taksi çarptı.

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Taksi ve Şenocak'ın tartıştığı sürücü olay yerinden kaçarken, talihsiz adam kanlar içerisinde yere yığıldı. Otomobilde bulunan Şenocak'ın eşi gördüğü manzara karşısında dehşete kapılarak gözyaşlarına boğuldu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Şenocak'ın hayatını kaybettiği belirlenirken, kaza nedeniyle trafikte de bir süre yoğunluk yaşandı.

ÇARPIP KAÇTILAR

Şenocak'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Görgü tanıkları, "Arkadan gelen bir araç vurdu. Bırakıp kaçtılar. Bu kadar mı insanın vicdanı yok" dedi.

YORUMLAR 8
  • Tek gözlü balik 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Dünyada en cok Trafik kazalari olan ülke.Yilda 18 bin ölü.!!! Trafik kültürü´Ahlaki´Terbiyesi saygisi olmayan tek ülke.Hic bir zamanda asla ögrenilmeyecek..Türkiyede yol vermek ki$isel a$agilanma kendini kücük görme´kendini degersiz sanma gibi kronik bi rhastalikdir..Avrupanin tek bir ülkesi bile böyle degil..Bulgaristanda bile Trafikte insanlar birbirlerine saygili..Türkiye bu gzelim yollari asla hak etmiyor..Tüm ehliyetler alinip arabaar parka cekilip millete gecici olarak e$ek verilmeli.
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Öfke ile kalkan zarar ile oturur. Vade bu kadarmış. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • VEFA 2 yıl önce Şikayet Et
    Bulunur ama ölenin öldüğü kalıyor adalet sadece tabelalarda yazdığı kadar
    Cevapla
  • veli 2 yıl önce Şikayet Et
    trafikte en çok; kurallara uygun sollama yapan araçlara, hız sınırının üzerinde seyreden araçlar arkadan yaklaşarak, sağ şerit dolu olmasına rağmen dibine kadar girip sellektör yaparak tacizde bulunuyorlar, bu da öndeki araç soförünün gerilmesine ve ters hareketler yapmasına sebep oluyor. Bu sefer arkadaki araç şoförü geriliyor ve sonra hatalar peş peşe geliyor. Sağ şerit uygun değilken arkadan taciz yapan araçlara ağır cezalar yaptırımlar getirilmesi ve hatta bu insanların eğitilmesi lazım diye düşünüyorum
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru, hatta trafikte gördüğüm iki ana sorundan birisi. Sollamaya çıkmış bir arabaya selektör yapan adamın kişilik ve psikolojik sorunları vardır. Trafikteki diğer sorun ise makas atan arabanın en sağ şeritte iken kör noktada bile yokken orta şerite geçmek istediği durumlar.
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Lakin EN SOL şeritte uyuyanlara, babasından tapulamış olanlara ne demeli?
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru ama yavaş gidip de sol şeridi kapatan,ustune bir de yol isteyene yol vermeyen tipler de var Not:Ben sağ,orta ,sol şeritte de giderim,yol isteyene en müsait durumda yol veririm,isteyen hızlı gitsin...
    Cevapla
  • karsli 2 yıl önce Şikayet Et
    hep tartisin hep kazanirsinin aferin devam edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma