11 suçtan aranan şahıs, dolapta yakalandı!

Konya'da 11 suçtan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs, polisin operasyonunda saklandığı evin erzak dolabında yakalandı.

11 suçtan aranan şahıs, dolapta yakalandı!
11 suçtan aranan şahıs, dolapta yakalandı!
GİRİŞ 20.01.2022 12:53 GÜNCELLEME 20.01.2022 12:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Konya’da, 11 suçtan hakkında 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Fatih A. (40), polis ekiplerince saklandığı evde yakalandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, ‘dolandırıcılık', 'yaralama', 'uyuşturucu ticareti’ dahil hakkında 11 suçtan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Fatih A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Herhangi bir adres kaydına ulaşılamayan Fatih A., saklandığı Bosna Hersek Mahallesi'ndeki evde polis operasyonuyla yakalandı. Fatih A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    kactigi icin de en az 50 yil verilecek bu kadar suc yakalarsan bile iki yil sonra cikiyor nasil dandik sistem ise her suca ayri ayri ceza verilecek bazen paket ceza oluyor bu sacmalik her suca ayri ayri ceza verilecek sorun biraz biter
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    11 suçtan 35 yıldır aranıyor bu nasıl adalet sistemi mahkeme yargılamış cezayı vermiş ama suçlu serbest yargılandığı için serbest suçlular elini kolunu sallayarak gürcistana kaçıyor canı isteyince geliyor sınır mınır yok kontrol yok sahte kimlikte kolay çıkıyor polis zorlanıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti