Canlı yayında itiraf etti: Ceset arama çalışmaları yarıda kaldı

Antalya’da emlak zengini kadının cinayete kurban gittiğinin itiraf edilmesinin ardından başlatılan ceset arama çalışmalarına ara verildi. Çalışmalarda kadavra köpeğinden de faydalandı.

Canlı yayında itiraf etti: Ceset arama çalışmaları yarıda kaldı
Canlı yayında itiraf etti: Ceset arama çalışmaları yarıda kaldı
GİRİŞ 20.01.2022 21:43 GÜNCELLEME 20.01.2022 21:43

Edinilen bilgiye göre, Konya’da yaşayan 3 çocuk annesi Kerziban Keskin, geçen yıl ekim ayının ilk haftasında Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan H.D. isimli kadın arkadaşının yanına geldi. Keskin, Serik’e geldikten 20-25 gün sonra ortadan kayboldu. Keskin’in Konya’da yaşayan çocukları, anneleri hakkında kayıp başvurusunda bulundu. 83 gündür kayıp emlak zengini Kerziban Keskin’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

"H.D. BU VAHŞİ EYLEMDE BAŞARILI OLAMAYINCA CESEDİ PARÇALARA AYIRDI"

Fox TV'de yayınlanan 'Fulya Öztürk ile Umudun Olsun' programına bağlanan R.B., canlı yayında gözyaşları içerisinde cinayet itirafında bulundu. Şahıs, Keskin’in H.D. tarafından boğularak öldürüldüğünü, ardından da cesedin 2 gün evde bekletildiğini anlattı. Şahıs, Kerziban Keskin’in cesedini ortadan kaldırmak için plan yaptıklarını ve cesedi benzinle evin banyosunda yaktıklarını söyledi. Şahıs, “H.D., bu vahşi eylemde başarılı olmayınca cesedi parçalara ayırdı" diye konuştu.



3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şahsın açıklamalarının ardından Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul ve Antalya’da eş zamanlı operasyonlar yaptı. İstanbul’da R.B. ve eşi İ.B., Antalya’da ise H.D. ve dini nikahlı eşi R.Ç. gözaltına alındı. Öte yandan olayın gerçekleştirdiği ev İHA muhabiri tarafından görüntülendi. 3 katlı apartmanın orta katında bulunan dairede kimsenin olmadığı ve sessizlik hakim olduğu gözlendi.

 KEPÇELER İLE ARAMA YAPILDI

Polis ekipleri ise gözaltına alınan şahıslardan önce H.D.'yi olay yerine getirerek cesedin arama çalışmasına başladı. Serik ilçesi Merkez Mahallesi Yazıt Tepesi’nde bir noktaya gelen ekipler, bu alanı güvenlik şeridi ile çevirdi. Kimsenin yaklaşmasına izin verilmeyen bölgede, şahsın gösterdiği alanda kepçeler ile arama çalışması gerçekleştirildi. Bir süre sonra olay yerine İstanbul’dan uçakla getirilen R.B. de getirildi. Kadavra köpeklerin de destek vermesi ile yapılan çalışmalarda bulunan her delile parçasına el konuldu. Çalışmaları merak eden onlarca vatandaş ise olay yerine koştu. Bazı meraklı gençler ise komando gibi sürünerek çalışmaları izledi. Çalışmaların yarın sabah saatlerinden itibaren tekrar devam edeceği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı