Adalet Bakanı, Kesişme: İyi ki varsın Eren Filmini Hakim ve Savcı adaylarıyla İzledi!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, resmi sosyal medya hesabında, Eren ve Astsubay Ferhat Gedik’in hikayesini anlatan Kesişme: İyi ki varsın Eren adlı filmi hakim ve savcı adaylarıyla izlediğini paylaştı.

Adalet Bakanı, Kesişme: İyi ki varsın Eren Filmini Hakim ve Savcı adaylarıyla İzledi!
Adalet Bakanı, Kesişme: İyi ki varsın Eren Filmini Hakim ve Savcı adaylarıyla İzledi!
GİRİŞ 21.01.2022 01:50 GÜNCELLEME 21.01.2022 01:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ocak ayının ilk günü vizyona giren "Kesişme: İyi ki varsın Eren" filmini, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, savcı ve hakimlerle izlediğini sosyal medya hesabında paylaştı.

Bakan Gül, “Eren’imiz ve Astsubayımız Ferhat Gedik’in hikayesini beyaz perdeye aktaran “Kesişme: İyi ki varsın Eren” filmini, Adalet Akademisinde eğitimleri devam eden hâkim ve savcı adaylarıyla izledik.” sözleriyle filmi izlediklerini paylaştı.

Paylaşımına ek olarak “Kesişme, yalnızca bir film değil; dünya var oldukça var olacak “iyilerin” destanı.” sözlerini ekledi.

YORUMLAR 3
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    izlediğine bir şet demiyoruzda, süresiz nafaka mağdurlarının durumlarınıda izlemekte yetiniyor adalet dağıtması gereken bakan.
    Cevapla
  • ANTALYA MUHTAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Antalya Muhtar Yusuf Küçükkaya MUHTAR YUSUF KÜÇÜKKAYA
    Cevapla
  • YUSUF KÜÇÜKKAYA 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım ; Sayın Adalet Bakanımız : Engelli Kader Mahkumları İçin Genel AF Çıksın İstiyoruz Benim Yeğenim Zihinsel Engelli Hakaret ve Telefon Mesaj Suçundan Antalya E.Tipi Kapalıda İnfaz Yatıyor Engelli Kardeşlerimiz İçin Tüm Telefon Mesaj Suçlarına Lütfen Genel AF Gelsin İstiyoruz Veyahut Direk Olarak Ev Hapsi Veriniz Antalya 1 ağır ceza mahkemesine Ev Hapsi İçin Başvuru Yaptık Fakat RED Kararı Verdiler Birde Yeni Anayasa Nezaman Çıkacak Mümkün Olursa Şayet Engelli Kader Mahkumları Basit Suçlar İçin Yeniden Yargılanma Taleplerimiz var Gereğini Acil Rica Ederiz İhtiyaç Vardır Efendim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü