Bakan Koca ibretlik cezayı duyurdu: Asla unutulmaması gereken bir karar!

Son dakika haberi... Sağlık Bakan Koca, "Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli bir asistan hekimi bıçakla yaralayan sanık Bayram N., 16 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştır.' açıklamasında bulundu.

Bakan Koca ibretlik cezayı duyurdu: Asla unutulmaması gereken bir karar!
Bakan Koca ibretlik cezayı duyurdu: Asla unutulmaması gereken bir karar!
GİRİŞ 21.01.2022 20:46 GÜNCELLEME 21.01.2022 21:41
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 27 Mayıs 2021'de hastanede doktor Ertan İskender'e bıçakla saldıran kişi hakkında verilen kararla ilgili: "Bu kararın, sağlıkta şiddet suçunu hafife alan ve suça eğilimi olan kişilerce asla unutulmaması gereken bir karar olduğuna inanıyoruz." dedi.

Bakan Koca ibretlik cezayı duyurdu: Asla unutulmaması gereken bir karar!

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinik Bölümü'nde görevli asistan doktor Ertan İskender, 27 Mayıs 2021'de hastanede hastası Bayram Nargüler'in bıçaklı saldırısına uğramıştı.

Asistan doktor Ertan İskender

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 148
  • Adıyaman li 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bir daha dışarı çıkmaz , bu arada Türkiye'de ki sağlıkçılar eleştiren bir çok tanıdığım var ve yurtdışında ki sağlık sistemi görünce buradakilerin kıymetini daha iyi anladı .
    Cevapla
  • M.ergin 2 yıl önce Şikayet Et
    Darısı polisi döven polise küfreden polisin görevini engelleyen ve polise mukavemet gösteren şüphelilerin daha adli makamlara bile çıkmadan ifadesi alındıktan sonra polis merkezlerinden saliverilenlarde olur. İnşaallah
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    tabiki şiddetin hertürlüsü suç...ama memlekette sadece doktor dövene ceza varrr...doktor değilsen beşpara etmezsin öyle miiii...hastanelere bi gidin doktorların hemşirelerin muamelesini görün lütfen,hastaları adam yerine koymuyorlarrrr
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bence adalet herkes için olmalıdır.mesela hastasını uyutup tecavüz eden doktor hastanın oksijen tüpünü kapatıp ölümüne sebep olan sağlık personeli bunlarada ağır cezalar verilmelidir.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet hoş bir şey değil, asla kabul edilemez. Fakat bazı sağlık çalışanları davranışlarıda hoş değil, hatta doktoru başhekimi şikayet ettim, baş hekim hiç bir şey yapmadı. Az önce gözden dolayı esime randevu almak için aradım, Kayseri devlet, şehir ve araştırma hastanelerinde randevu alamadım, daha öncede farklı günlerde 4-5 defa aradım malesef randevu alamadım. Şeker hastasi olduğumdan dolayı 11 Ocak da Dahileyeden aldığım randevuyu iptal ettiler, şuan randevu alamiyorum. pandemiden dolayı diyorlar, diğer kurumlarin hepsi ful calisiyor, bunlara hastalık bulasmıyormu. ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz