Kar altında kira yardımı isteyen çift için harekete geçildi

Kadıköy'de yaşlı bir çiftin sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüldü. AK Parti Sözcüsü ÖmerÇelik yaptığı açıklamada, "Yaşlı çiftimizin bulunması için Valiliğimiz yoğun bir çalışma yürütüyor" ifadelerini kullandı.

Kar altında kira yardımı isteyen çift için harekete geçildi
Kar altında kira yardımı isteyen çift için harekete geçildi
GİRİŞ 22.01.2022 09:59 GÜNCELLEME 22.01.2022 09:59
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde etkili olurken, sosyal medyada yayılmaya başlayan bir video herkesi hüzünlendirdi. Kadıköy'de çekildiği belirtilen görüntülerde yaşlı çiftin karlar altında yardım istediği görüldü.

Video kısa sürede çok sayıda görüntülenmeye ulaşırken, yaşlı çiftin yardım feryadını görenler destek vermek adına çifte ulaşmak için girişimlerde bulundu. Öte yandan İstanbul Valiliği ekipleri de yaşlı çifti bulmak için yoğun bir çaba harcıyor.

"ÇİFTİMİZİN BULUNMASI İÇİN VALİLİĞİMİZ YOĞUN BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR"
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, "İstanbul Kadıköy'de sokakta kar altında yardım isteyen yaşlı çiftimizin bulunması için Valiliğimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sokakta kalan vatandaşlarımızı lütfen 155 Polis İmdat Hattına bildirelim." dedi.

YORUMLAR 16
  • vedat 2 yıl önce Şikayet Et
    video kurgu çıkmış... artık kime inanacağımızı şaşırdık
    Cevapla
  • kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede yardıma muhtaç her birey devletten yardım alıuor ama bu tğr insanlar devletin değil insanların sorumluluğunda işte allah bu yüzden zekatlarınızı verin diyor tam verin ki kimse fakir kalmasın fakire bakmak doyurmak zenginlerin o fakirin ailesinin akrabalarının ve komşularının vazifesi bu tür fakir fukara üzerinden siyasi rant elde etmek için shov yapanların kirli siyaseyine alet olmayın
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef kurgu çıktı, Allah cc ıslah etsin bunları
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 2 yıl önce Şikayet Et
    kurgu bu haberi çıktı sahtekaların
    Cevapla
  • Veysi kılıç 2 yıl önce Şikayet Et
    Bulundu kurgu cıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...