Sedef Kabaş'tan 'kelepçe' oyunu

'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Sedef Kabaş, adliyeye gönderildi. Kabaş'ın kameralar önündeki 'ters kelepçe' oyunu dikkatlerden kaçmadı.

GİRİŞ 22.01.2022 15:42 GÜNCELLEME 22.01.2022 17:24
Bu Habere 407 Yorum Yapılmış

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir televizyon programında yaptığı konuşmasıyla ilgili "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Kabaş'ı Üsküdar'daki bir otelde gözaltına aldı.

Ekiplerce, savcılığın ifadesinin alınması yönünde verilen talimat üzerine emniyete götürülen Kabaş'ın buradaki işlemleri tamamlandı.



TERS KELEPÇE TİYATROSU

Kabaş, polis eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi. Kabaş, hiç takılı kelepçe olmadığı halde ters kelepçe takılmış gibi yapıp algı oluşturmaya çalıştı.

CHP'Lİ TEKİN'DEN ALGIYA DESTEK

Algı operasyonuna CHP'li Gürsel Tekin de alet oldu. Tekin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde Sedef Kabaş'a ters kelep takıldığını idda edip mağdur edebiyatı yaptı.




Kabaş'ın bu algı oluşturma çabası sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

YORUMLAR 407
  • Sade vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın sıradan biri değil. Özel eğitimli ajandir. Lütfen mahkeme safhasında bu duruma dikkat etsinler.
    Cevapla
  • ELHAMDULILLAH 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere de doğmuş eğitim ingiliz algı Yahudi masum edebiyati ermeni normal işte HAKLA batılın savaşı ABDULHAMIDE yapılanların aynısı saygılar
    Cevapla
  • Savaşkan 2 yıl önce Şikayet Et
    O leş yiyen ağızları ve mantıkları işe herşeyi yaparlar algı için ..böyle gazetecilik mi olur çoğunluğun seçtiği bir cumhurbaşkanına saygı duyacaksın .siyaset yapmak istiyorsa meclise gideceksin .kimsenin ülkedeki huzuru kaçırmaya hakkı yok .Libya ya Mısır’a benzet meye çalışıyor lar bu şempanze ler bu ülkeyi .uyanık olmak kazım
    Cevapla
  • Arif Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba akşener veya kilictara aynı hiç eksiksiz bu hakareti yapsaydı arkadaş yer yerinde oynardı bunlar bu gibi kufurbazlar hepsi aynı merkezde deyilmi akşener kendi yardımcısı adamın bacisina sovdugunde söveni deyil sövulene hakaret etmedim i bunlar ve bunlar gibiler dünde böyleydi yarında aynı olacaklar kaza ren hükümet olsalar sokaklara çıkıp alenen söverler ve aynı zamanda boynunu koltuğuna alırlar aşikar döverler herkes bunu bile
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Alçaklığın daniskası yapdığı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!