Sedef Kabaş'tan 'kelepçe' oyunu
'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Sedef Kabaş, adliyeye gönderildi. Kabaş'ın kameralar önündeki 'ters kelepçe' oyunu dikkatlerden kaçmadı.
İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir televizyon programında yaptığı konuşmasıyla ilgili "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Kabaş'ı Üsküdar'daki bir otelde gözaltına aldı.
Ekiplerce, savcılığın ifadesinin alınması yönünde verilen talimat üzerine emniyete götürülen Kabaş'ın buradaki işlemleri tamamlandı.

TERS KELEPÇE TİYATROSU
Kabaş, polis eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi. Kabaş, hiç takılı kelepçe olmadığı halde ters kelepçe takılmış gibi yapıp algı oluşturmaya çalıştı.

CHP'Lİ TEKİN'DEN ALGIYA DESTEK
Algı operasyonuna CHP'li Gürsel Tekin de alet oldu. Tekin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde Sedef Kabaş'a ters kelep takıldığını idda edip mağdur edebiyatı yaptı.
Sedef Kabaş’ın bir yere kaçtığı yok, gece 2’de evine gidiyorlar. Ters kelepçe takıp, ifadeye götürüyorlar. Erdoğan farkında değil ama halk bu zulüm manzaralarından yoruldu. Her gün kaybediyor, millet sandık gelse de şunlardan kurtulsak diye gün sayıyor.pic.twitter.com/UYJ8mbSDZX
— Gürsel Tekin (@gurseltekin34) January 22, 2022

Kabaş'ın bu algı oluşturma çabası sosyal medyada tepkiyle karşılandı.
-
Sade vatandaş 4 yıl önce Şikayet EtBu kadın sıradan biri değil. Özel eğitimli ajandir. Lütfen mahkeme safhasında bu duruma dikkat etsinler.Beğen
-
ELHAMDULILLAH 4 yıl önce Şikayet Etİngiltere de doğmuş eğitim ingiliz algı Yahudi masum edebiyati ermeni normal işte HAKLA batılın savaşı ABDULHAMIDE yapılanların aynısı saygılarBeğen Toplam 1 beğeni