Uzman isimden deprem sonrası flaş açıklama!

Balıkesir merkezli 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası konuşan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, “Vatandaşlarda ciddi bir korku yarattı bu deprem. Bir süre sokakta kalmalarında fayda var. Ancak bu depremin yıkıcı bir deprem olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

Uzman isimden deprem sonrası flaş açıklama!
Uzman isimden deprem sonrası flaş açıklama!
GİRİŞ 23.01.2022 01:16 GÜNCELLEME 23.01.2022 01:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dakika deprem haberi: AFAD'dan gelen son dakika bilgisine göre merkez üssü Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İSTANBUL BURSA VE ÇANAKKALE'DE HİSSEDİLDİ

Yerin 11 kilometre altında gerçekleşen deprem İstanbul Bursa ve Çanakkale'de de hissedildi.

Son dakika deprem haberi: Balıkesir'de 4.7 büyüklüğünde deprem: İstanbul'da da hissedildi!Son dakika deprem haberi: Balıkesir'de 4.7 büyüklüğünde deprem: İstanbul'da da hissedildi!

AFAD yaptığı açıklamada, "Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde saat 22.31'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz" dedi.

UZMAN İSİMDEN DEPREM AÇIKLAMASI

Öte yandan uzman isim Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan da meydana gelen depremle ilgili ilk açıklama geldi.

Ersoy açıklamalarında vatandaşlara bir süre sokakta kalma çağrısında bulunarak, "Vatandaşlarda ciddi bir korku yarattı bu deprem. Bir süre sokakta kalmalarında fayda var. Ancak bu depremin yıkıcı bir deprem olduğunu düşünmüyorum. Dursunbey'de önemli aktif bir fay hattı göremiyorum " dedi.

YORUMLAR 4
  • ZÜLFÜKAROĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    allah c.c uyarıyor diyorki bana dönüşünüz yaklaştı silkin ve kendine gel ey insan oğlu akıllan artık dönüşün ancak allah adır.
    Cevapla
  • Gözü kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bildigi gibi yapsin
    Cevapla
  • Jeo.Müh. Behzat G. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu g:4.7 'lik depremin bulunduğu fay hattı, mg:6.5 civarı depremler yapabilir. Prof. Ş. Ersoy 'un açıklaması bu nedenle evlere girmeyin demekte diye düşünüyorum. DOHAD diye bir dernek ve içindeki akademisyenler hep deprem olduktan sonra yaşanan depremi önceden bildik derlerdi...?
    Cevapla
  • Mehmet cebecioglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahü teala uyariyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!