2018'den beri firariydi, yakalandı!

FETÖ soruşturmasında örgütün “muhasebeci ablası” olduğu tespit edilen Nazlı Annadınç hakkında Ankara'da yakalandı. Nazlı Annadınç, 2018'de beri firariydi.

2018'den beri firariydi, yakalandı!
2018'den beri firariydi, yakalandı!
GİRİŞ 24.01.2022 06:28 GÜNCELLEME 24.01.2022 06:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Başkent Ankara’da yürütülen FETÖ soruşturmasında örgütün “muhasebeci ablası” olduğu tespit edilen Nazlı Annadınç hakkında “silahlı terör örgütü kurmak veya yönetmek” suçundan gözaltı kararı çıkarıldı.

2018’den bu yana firari olan Annadınç’ın yakalanması için Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce özel ekip oluşturuldu. Şüphelinin Çankaya’daki bir adreste saklandığı tespit edildi. Operasyon için düğmeye basan polis, eve baskın düzenledi.

Yakalanacağını anlayan şüpheli, apartmanın ikinci katındaki pencereden arka bahçeye atlayıp kaçmaya çalıştı. Baskından önce apartman çevresinde önlem alan ekipler, şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Nazlı Annadınç’ın Emniyet’teki işlemleri sürüyor. Öte yandan Annadınç’ın eşinin de örgüte müzahir Hür Sanayici ve İşadamları Derneği’nde yönetim kurulu üyesi olduğu, “örgüte finans sağlamak ve örgüte üye olmak” suçlarından hüküm giydiği öğrenildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 17
  • Deli haşhaşiler 2 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı deli, hasta ruhlu haşhaşiler. Etrafımızda mobbing yapa yapa , büyü yapa yapa dolaşıp, tutmayınca da kuyruğu kıstırıp nasılda gidiyorsunuz ama. Gebermiş fetönün delileri, haşhaşileri.
    Cevapla
  • Sinan Can 2 yıl önce Şikayet Et
    O zamandan beri yakalanamayışlarının nedeni her kurumdan bilgi sızdıran adamları var.
    Cevapla
  • EMS 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar fetönün emriyle namuslarını bile satacak hale gelmişler. akıl en büyük nimetlerden. böyle bir nimeti haşhaşilere teslim edersen sonucuna katlancan. zamanında havalarından geçilmiyordu bunların. şimdi kuyruğu kıstılar elhamdülillah
    Cevapla
  • Ysn 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatana ihanetten Asın gitsin
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce islamı çiğnediniz devlet umurunuzda mı bari o kıyefetleri çıkarsaydınız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!