Sakarya’da soğuk havada yolda kalanlara çorba ikram edildi

Sakarya gişelerinde soğuk havada iç ısıtan görüntüler kaydedildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, zorlu şartlarda yolculuk yapan vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Sakarya’da soğuk havada yolda kalanlara çorba ikram edildi
Sakarya’da soğuk havada yolda kalanlara çorba ikram edildi
GİRİŞ 26.01.2022 03:04 GÜNCELLEME 26.01.2022 03:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı, bazı bölgelerde vatandaşların yollarda kalmasına sebep oldu. Sakarya’da da etkisini gösteren yağışlar sonrasında ekipler adeta teyakkuza geçti. Adapazarı Gişelerine giden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise, kar ve buzlanma nedeni ile zor şartlarda yolculuk yapan şoför ve yolculara sıcak çorba ikramında bulundu. Burada yoldaki vatandaşlar ile de sohbet eden Yüce’nin örnek davranışı beğeni kazandı.

Yapılan duyarlı etkinlik Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medyasından paylaşıldı. Yapılan paylaşımda, “Hizmetlerimiz sayesinde yüzü gülen vatandaşlarımızı görünce çok mutlu oluyoruz. Şehrimizin giriş-çıkış noktası olan Sakarya gişelerinde kar ve buzlanma nedeni ile zorlu şartlarda yolculuk yapan şoför ve yolculara çorba ikramında bulunduk. Yolunuz açık olsun” ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Altaylı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    İki ekrem var ikiside büyük şehir belediye başkanı 1. Ekrem vatandaşına ikram ediyor., 2.Ekreme balık vs ikram ediliyor Sizce hangisi daha iyi ekrem?
    Cevapla
  • Gündüz,gece 2 yıl önce Şikayet Et
    Gündüz gece Ekrem YÜCE başkanım ALLAH C.C Razı olsun hizmet ehli, gönül belediyeciliği yaşına rağmen hiç durmadan çalışıp,vatandaşınu,işçisini,memurunu seven gönül adamı,halk adamı,halkın aşığı.
    Cevapla
  • HEREDOT CEVDET 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem abime de verin, balıktan önce çorba iyi gider....rakı balık çorbadan sonra....
    Cevapla
  • ver mehteri C* 2 yıl önce Şikayet Et
    buda hizmet mi...İmamoğlu tüm İstanbullular kendi paralarıyla kürek kazma ve tuz alarak kapılarının önünde karla mücadele AKLINI VEREREK büyük hizmet yapmıştır..haliyle çok yorulmuş İngiltere büyükelcisiyle rakı balık keyfi yapmaya gitmiştir....alkışkıyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...