Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi memleketine götürüldü

Bakırköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş kulübü eski yönetim kurulu üyesi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi uçakla Rize’ye gönderildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi memleketine götürüldü
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi memleketine götürüldü
GİRİŞ 27.01.2022 23:47 GÜNCELLEME 27.01.2022 23:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakırköy Yeşilköy'de bir restoranda kimliği belirsiz kişiler tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş kulübü eski yönetim kurulu üyesi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, adli tıptaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alındı.

Rize’ye götürülmek üzere İstanbul Havalimanı’na getirilen Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi THY'nin tarifeli uçağıyla saat 22.45’te Trabzon’a gönderildi. Buradan karayoluyla Rize'ye götürülecek Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi, yarın toprağa verilecek.

YORUMLAR 11
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    İslami ne kadar yaşıyoruz bu tür acı ibret olaylarından ders almıyoruz.Haber detayını okuduğumuzda ortağı olduğu balık retorantinda alkol le yemek alırken silahlı saldırıya uğradı ve öldü buraya kadar tamam ya bundan sonrası haram kilinan icilirken gelen ölüm çok yazık! Bu mefta özelinde bu durumda ahirete intikal eden herkese yazık büyük zarar ziyan dönüşü olmayana gidiş tövbe kapısı kapanmış af kapısını biz bilemeyiz
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Adama iyilik yaptilar. Öbür taraftan bakmak gerek. Belki katilleri onun cennete gitmesine sebep oldular. Katillerin ahireti tövbe etmezler ise gecmis olsun. Bu dünya rezil öbür tarafta rezil.
    Cevapla
  • nevizade 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırılur.Allah rahmet eysein
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!