UKOME toplantısında skandal: Mikrofonunu kapattılar!

İBB UKOME Toplantısı’nın Ocak ayı oturumunda İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar’ın Başkanlığı’nda toplanan ve gündeme dair konuların ele alındığı komisyonda Trafik Komisyonu Başkanı Abdullah Özdemir'in mikrofonu kapatıldı.

GİRİŞ 28.01.2022 18:34 GÜNCELLEME 28.01.2022 18:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İBB UKOME Toplantısı’nın Ocak ayı oturumu bugün gerçekleştirildi. İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar’ın Başkanlığı’nda toplanan komisyonda, gündeme dair konular ele alındı. Ulaşımla ilgili problemlerin konuşulduğu sırada İBB Genel Sekreteri başta olmak üzere İBB bürokratlarının gerçek dışı bilgiler paylaşması, teknik konuların müzakere edilmesinden çok hükümetin eleştirilmesi, siyasi şovların yapılması üzerine İBB Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanı Abdullah Özdemir söz aldı.

Özdemir, “UKOME toplantısı ulaşımla ilgili teknik konuların müzakere edildiği yerdir, siyasi şov arenası değildir” şeklindeki sözleri üzerine Çağlar, konuşmacının sözünü kesti. Konuşmasını tamamlama nezaketi göstermeksizin mikrofonu kapattırıp görevlilere elinden aldırdı.

Öte yandan UKOME’ye başkanlık yapan Çağlar’ın, İBB Meclisi adına Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanlığı vazifesini yürüten Abdullah Özdemir’i tanımaması, yönettiği kuruma ne kadar yabancı olduğu şeklinde yorumlandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp zihniyetinden başka ne beklenir ülkenin tek doğrusu onlar kimse konuşamaz. Adamlar dinleme nezaketi bile gösteremiyor işte faşistlik işte gericilik işte yobazlık. Sen istediğin yalanı söyleyeceksin karşı taraf susacak alında gaçanmı.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Faşist chp
    Cevapla
  • Sait 2 yıl önce Şikayet Et
    Istbula sormak lazim. Menderesi asan Özali zehirleyen. Darbelere destek verenlere niye oy verdiniz.
    Cevapla
  • Trtr 1 yıl önce Şikayet Et
    Patates yağ soğan için onlar yemek için yaşıyor biz ise vatan için araraki fark bu 1 kelimeyle yazılır idraki ise lafla anlatılmaz halbuki bu anlatılmaz yaşanılır .
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Gazetecisi hakaret ederken efendim fikir basın ifade özgürlüğü diye çemkirirler lakin eleştiriye bile tahammülleri olmaz.
    Cevapla
  • Bahadır 54 2 yıl önce Şikayet Et
    Faşistler demokrat taklidi yapınca böyle foyaları sık sık ortaya çıkıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...