Bakan Çavuşoğlu'ndan tarihi ziyaret

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Maldivler’e Türkiye’nin Dışişleri Bakanı düzeyindeki ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan tarihi ziyaret
Bakan Çavuşoğlu'ndan tarihi ziyaret
GİRİŞ 29.01.2022 20:47 GÜNCELLEME 29.01.2022 20:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sri Lanka’da temaslarının ardından resmi ziyaret kapsamında Maldivler’e geldi. Maldivler’e Türkiye’nin Dışişleri Bakanı düzeyindeki ilk resmi ziyaretini gerçekleştiren Çavuşoğlu, Maldivler Dışişleri Bakanı Abdulla Shahid’in ev sahipliğinde Maldivler İçişleri Bakanı ve İslami İşler Bakanı ile bir araya geldi.

YORUMLAR 4
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Maldivler ile Sri Lanka arasındaki Hint Okyanusu MEB 'inde deniz madenciliği yapmalıyız , Deniz tabanından değerli Zirkon , Uranyum ve Toryum gibi mineraller içeren Monazit kumu , Petrol ve Doğalgaz sondajı yapabiliriz . Direk havayolu ulaşımı sayesinde lojistik ve turizm işbirliği geliştirebiliriz . Dondurucu deposu olan kargo uçaklarıyla konserve ve paketli deniz ürünleri ithalatı yapabiliriz .
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C yardımcınız olsun inşallah. Amin Amin Amin.
    Cevapla
  • koylu 2 yıl önce Şikayet Et
    ne mutlu osmanliyim deyene.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    Ecdadımız Osmanlının feht ettigi yerlere gidip oradaki halklarla bütünleşmek çok güzel şeyler bunuda Reisin ekibinden başkası beceremez YAPAMAZ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!