Ekrem İmamoğlu'ndan şaşkına çeviren yeni açıklama! Bakın ne konuşmuşlar

Geçtiğimiz günlerde karla mücadelede sınıfta kalan İBB yönetimi yüzünden İstanbullu kar esareti yaşarken İmamoğlu balıkçıda İngiliz büyükelçi ile buluşmuştu. İBB Başkanı İmamoğlu konuyla ilgili yeni bir skandal açıklamaya daha imza attı.

GİRİŞ 30.01.2022 16:03 GÜNCELLEME 01.02.2022 12:26
Bu Habere 320 Yorum Yapılmış

İstanbul'u günlerce kara esir eden başarısız afet yönetimi ve üzerine o sırada İngiliz büyükelçi ile lüks bir balıkçı restoranında yemekte buluşmasıyla gündemde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Tepkiler umrumda değil" sözlerinin ardından bir skandal ifade daha kullandı.

İmamoğlu, kar esaretinin tavan yaptığı dakikalarda İngiliz büyükelçi ile ne "lezzet" konuştuğunu açıkladı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İngiliz büyükelçinin balıkçıdaki buluşmasından bir kare

İMAMOĞLU'NUN YENİ AÇIKLAMASI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

CHP'lilerin bile haberinin olmadığı bu sır "rakı-balık" görüşmesinde İmamoğlu'ndan İngiltere Büyükelçisi ile ne konuştuğuna yönelik dalga geçer gibi bir açıklama daha geldi. 

"BALIĞIN LEZZETİ, MUTFAK KADINLAR..."

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'e konuşan İBB Başkanı İmamoğlu "Tatbikî sohbetin içine balığın lezzetli olup olmadığı girer, mutfak konuşulur, kadınların olduğu yerde elbette ki kadınlar konuşulur; bunlar konuşulur başka ne olacak? Yani öyle bir yerde diplomasi yemeği yiyorsunuz ki yan masanızda bir aile, arka masanızda bir aile oturuyor. Biz gizli kapılar ardında bir şey yapmadık ki çok özel manalar yüklenilsin bu işe" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İngiliz büyükelçinin balıkçıdaki buluşmasından bir kare

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEPKİ: KAFA BULMAYA GİTMEDİK

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'daki Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, konuşmasında Ekrem İmamoğlu'na da tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: 

Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ben hep beraber Doğankent'te Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik, vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk. Onların dertleriyle dertlendik. Ama birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor.

YORUMLAR 320
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum!! Herkes trol olmuş. Başkan bir yemek yedi diye ingiliz anahtarı demişler. :)) Ya israil'den madalya alanlar ne olacak. Ülkeyi yediniz bitirdiniz be!!!
    Cevapla
  • Emine 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen nesin? Trol mu her ne ise, işte sen TAM DA O SUN!!!
    Cevapla
  • 12345678 2 yıl önce Şikayet Et
    Uyansında balıga gitsin. Madalya alan onun içinmi hapis cezasına captırıldı. Van münit dedi...? Madem madalya aldı, ısrail gazı yıllardır neden denizin altından cıkamiyor...?
    Cevapla
  • Can Itın 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan gidince ekonomi düzelmeyecek, üzerine PKK'nın bu ülkede bakanlığı olacak hayal edebiliyor musunuz? Terör devleti sınırımızda kurulacak, güneydoğuyu da oraya katmak için terör saldırıları başlayacak, muhtemeldir doğuda iç karışıklık çıkacak. Peki bunlar olurken koltuğunu abd ve ingilizlere borçlu olan eko cb olmuşsa bu işgale dur diyecek mi ? istese bile diyebilecek mi?
    Cevapla
  • Jk 19 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen hala anlamadin mı? Amac ; Ağac meselesi değıl. Operasyon devam ediyor. Gezi olaylari 17-15 Temmuz terori vs. Aslında Bu projenin sosyetik adı vatikan düzmecesi. Defalar ca bu ingiliz projesini yaşadık. Türkiye'yi bölmek, parcalamak . Olmaz ise; Uşak bulmak, dizginlemek. Vatikan lordu, acikladı. Tayyibi devirmek icin ne gerekiyorsa yapacagız diye. Operasyo nun ayak sesleri.
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz anahtarı, halk dilindeki ismi kurbagacik anahtar, her ebata gelir. Yeni bir lozanin temelleri atılıyor, bunun için en müsait elemanımız Ekrem dediler, hele hele bı de rakı oldu mu işin ucunda dayanamazlar ne desek yapiverir hemen bu zihniyet dedi İngiliz amcalar. Neyse İstanbullu kardeşim 48 bin TL cik sizin faturalarinizdan vs öder belediye balık ciğeri paralarını, ki bu görünen israfın milyonda biri. Herşey güzel oldu mu benim güzel İstanbullu hemşehrilerim,
    Cevapla
  • Vezir bakırcı 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu ilk şovunu ben kaburga değil herkes gibi menüdeki kabuskadan yiyecem derken şovmen olduğunu her kese göstermişti onun derdi istanbul değil tc de değil tek derdi kendini layık gördüğü c.b. makamıdır
    Cevapla
  • Bdgsgeg 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz oralarda ac durdunuz mu yoksa hemen mi döndünüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı