Akşam iteklediği annesi sabah ölü bulundu

Konya'da, Elife Sevinç (61), dün akşam yaşadıkları tartışma sonrası kızı A.S.'nin (24), itmesi ile yere düştü. Kalktıktan sonra balkona çıkan Sevinç, sabah kızı tarafından ölü bulundu. Tartıştığı kızı gözaltına alındı.

Akşam iteklediği annesi sabah ölü bulundu
Akşam iteklediği annesi sabah ölü bulundu
GİRİŞ 30.01.2022 19:20 GÜNCELLEME 30.01.2022 19:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Mürşit Pınar Caddesi'nde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre, A.S. belirlenemeyen nedenle annesi Elife Sevinç ile tartıştı. Tartışma sırasında A.S.'nin iteklediği annesi yere düştü ve beton zemine başını çarptı. Tekrar ayağa kalkan Elife Sevinç, hava almak için balkona çıktı. A.S. de odasına geçip uyudu. A.S., saat 06.00 sıralarında uyandığında annesini balkonda yerde hareketsiz buldu. Başında da kan olduğunu fark etti. Bunun üzerine polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık görevlileri Elife Sevinç'in öldüğünü belirledi. Elife Sevinç'in cansız bedeni otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Gözaltına alınan A.S. ilk ifadesinde  ''Akşam annemle tartıştık. Tartışma sırasında bana zarar vereceğini düşünerek itekledim ve yere düştü. Sonra ayağa kalktı. Hava almak için balkona çıktı. Ben de odamda uyudum. Sabah uyandığımda annem odasında yoktu. Balkona baktığımda başında kan vardı ve hareketsiz haldeydi'' dediği öğrenildi. 

A.S., taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan adliyeye sevk edildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Senide iterler gün gelir anne babaya el kalkar mı
    Cevapla
  • Vahvah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne acı, kadına mı üzülesin, kendi elleriyle annesini öldürmüş durumuna düşen çocuğuna mi. Kızcağız da kahrolmustur annesini öldürdüğü için . Keske daha sakin kalabilseydiniz, bunlar yaşanmamış olurdu.
    Cevapla
  • tober 61 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizi böyle olaylardan ve evlatlardan korusun
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bakalım ahirette halin nice olacak
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    vay be ne hayırsız evlatlar var böyle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı