Bir gecede 8 iş yerini soyan hırsız aranıyor

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bir hırsız, gece yarısı 8 iş yerinden 1 motosiklet, 3 dizüstü bilgisayar, 4 cep telefonu, kuru gıda ürünleri ile bir miktar para çaldı.

Bir gecede 8 iş yerini soyan hırsız aranıyor
Bir gecede 8 iş yerini soyan hırsız aranıyor
GİRİŞ 01.02.2022 08:37 GÜNCELLEME 01.02.2022 08:37

Edinilen bilgiye göre olay, Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesinde meydana geldi. Maşuk Çarşısında yan yana bulunan 8 iş yerine hırsız dadandı. İş yerlerinin camlarını kırarak içeri giren şüpheli, bazı iş yerlerinden ise eli boş çıktı. Lokanta, züccaciye, market ve kasap gibi 8 iş yerine giren hırsız, 1 motosiklet, 3 dizüstü bilgisayar, 4 cep telefonu, kuru gıda ürünleri ile bir miktar para çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı. İş yerlerinden hırsızlık yapıldığını fark eden esnaf, durumu polise bildirdi. Bölgeye giden ekipler, hırsızlık şüphelisinin kimliğinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.



"IŞIKLANDIRMA VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILMALI"

Esnaf Mahmut Taşkıran, mağdur olduğunu, iş yerine giren hırsızın bilgisayar ile cep telefonlarını çaldığını belirterek, bölgede güvenlik önlemi ve ışıklandırma sisteminin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Bölgede sık sık hırsızlık yaşandığını aktaran çarşı sakinleri, bekçilerin bölgede görev yapmalarını istedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor