İBB'ye bağlı İETT durağındaki elektrik kaçağı can aldı!

Bakırköy Florya'da bulunan Harmandere İETT durağında meydana gelen elektrik kaçağına yakalanan köpek telef oldu.

GİRİŞ 03.02.2022 01:06 GÜNCELLEME 03.02.2022 01:09
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Bakırköy Florya'da bulunan Harmandere İETT durağında elektrik kaçağı can aldı. 2 Şubat 2022 tarihinde akşam saatlerinde bir kadın köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktı. İBB'ye bağlı Harmandere İETT Durağı'nın yanından geçerken köpek elektrik akımına kapıldı. İETT durağındaki arızadan kaynaklı elektrik kaçağına kapılan köpek, bir süre can çekişti. Daha fazla dayanamayarak öldü. Köpek sahibi sinir krizleri geçirdi. 

Olay yerine polis ekibi çağrıldı. Ekipler, can güvenliği için durağı kullanıma kapattı. Elektrik kaçağının olduğu durağın etrafı emniyet şeridiyle kontrol altına alındı.

BEŞİKTAŞ ORTAKÖY'DE DE ELEKTRİK KAÇAĞI NEDENİYLE BİR KÖPEK TELEF OLMUŞTU

Ortaköy'de geçtiğimiz pazartesi günü öğle saatlerinde sabah yürüyüşüne çıkan bir kişi, eve doğru ilerlediği sırada, iddialara göre köpeği yerdeki açık olan Elektrik kablolarına temas etti.

Bir anda titremeye başlayan köpeğe ne olduğunu anlamayan sahibi, yardım etmeye çalıştı. Yerdeki kabloları görünce elektrik akımına kapıldığını fark etti. Çevredekiler, köpeğin sahibini 'elektrik çarpabileceğini' söyleyerek uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Tüm uyarılara rağmen sahibi köpeğin yanından ayrılmadı. Elektrik akımına kapılan köpek bir süre sonra hayatını kaybetti.

UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Hayatını kaybeden köpeği kucaklayan sahibi ve eşi olay yerinde uzun süre feryat ederek ağladı. Daha sonra sahipleri, ölen köpeklerini alarak olay yerinden uzaklaştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 120
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen dava açın ibb ye.kimse o vatandaşlar.
    Cevapla
  • İstifa 2 yıl önce Şikayet Et
    İnanabiliyor musun biri kaldırımda yürürken İBB nin koyduğu panoya çarpmış. Yok böyle bir şey ya. İstifa İmamoğlu
    Cevapla
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Belediye diregini biz mi tamir yapalim tabi belediyenin hatasi ben olsam mahkemelik yaparim bu chpyi
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    insanlar o duraklara girip oturup otobüs bekliyor. böyle ihmal sorumsuzluk olmamalı, gariban günahsız insanlar ölmemeli,
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    oralar belediyenin değil bedaş falan diyen mercimekler, durakların bakımı için talepte bulunulur ondan sonra hangisiyse ilgilenecek o bakar. yani belediyenin sorumluğunda. at hırsızına söyleyin işini düzgün yapsın, berecemediğini kabul edip defolsun gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak