Baba katili zanlıdan şok sözler: Annemi de öldürecektim

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde babasını ekmek bıçağıyla 7 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Baba katili zanlıdan şok sözler: Annemi de öldürecektim
Baba katili zanlıdan şok sözler: Annemi de öldürecektim
GİRİŞ 03.02.2022 22:38 GÜNCELLEME 03.02.2022 22:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, uzun süredir geçimsizlik yaşayan Halil Uysal ve eşi Mürvet Uysal evde tartışmaya başladı. Bu duruma sinirlenen Muhammet Cem Uysal (33) eline aldığı ekmek bıçağı ile anne ve babasına saldırdı.

Anne Mürvet Uysal evden polis karakoluna kaçarak canını kurtardı. 65 yaşındaki baba Halil Uysal ise oğlu tarafından 7 yerinden bıçaklandı. Karakola kaçan anne ve apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Halil Uysal, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan yaşlı adam doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Babasını bıçaklayarak öldüren Muhammet Cem Uysal ise polis ekipleri tarafından evde gözaltına alındı.

"İKİNİZİ DE ÖLDÜRECEĞİM, DİYE BAĞIRIP MUTFAKTAN BIÇAĞI ALDIM"

Muhammet Cem Uysal'ın emniyetteki ifadesinde çalışmadığını belirterek, "Yanında kaldığım annem ve babam sürekli olarak tartışıyorlardı. Rahatsız oluyordum. Bugün öğle saatlerinde tartıştılar. Akşam da yüksek sesle birbirlerine bağırınca sinirlendim. 'İkinizi de öldüreceğim' diye bağırıp mutfaktan bıçağı aldım. Annem evden kaçarak canını kurtardı. Babamı ise bıçakladım" dediği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Talihsiz baba ikindi namazından sonra Muradiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Orhangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Baba katili olan Muhammet Cem Uysal ise emniyetteki işlemlerinin ardından polis eşliğinde Adliye’ye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    oglum sen birde onlarin evindesin ...sana halen bu yasa kadar bakdilar bakiyorlardi ....sana insan diyemem ....cok yazik oldu annene babana ....annen el öpülesi annen keske seni dogurcagina tas dogursaymis ....Atasözü sana tam uymus ....baba katili mahluk
    Cevapla
  • Vatandsş 2 yıl önce Şikayet Et
    Anası rahat etmiştir sürekli kavga ede ede cinnet getirmiş olabilir
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür insanları devlet acilen toplayıp tedavi etmeli
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İslam hukukuna göre Ana-babasını öldüren nankör evlâdlar Ana-babasının kendisi için katlandığı fedakârlık ve yaptığı hizmetlere karşılık onları kasden ve zulmen öldürmekle mukabele eden nankör evlâd da, cenaze namazı kılınmadan defnedilir, ayrıca da öldürmüş olduğu ana veya babasının mirasından da mahrum bırakılır. Allah affetsin taş yapacak başımıza
    Cevapla
  • hilali ahmer 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuranın neresinde yazıyor cenaze namazı kılınmaz diye uydurma
    Cevapla
  • dr. bahr 2 yıl önce Şikayet Et
    İşin kötü tarafı adamın adı da Muhammed. tövbe yarab.. ne günlere kaldık.. sözün tam anlamıyla ne günlere kaldık.. kıyamete son sürat...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!