Metrobüsteki dehşet ile ilgili karar!

Metrobüste tartıştığı Murat Köklü ve amcası Mustafa Köklü'yü bıçaklayan Gökay Atilan tutuklandı.

GİRİŞ 04.02.2022 11:13 GÜNCELLEME 04.02.2022 12:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

3 şubatta metrobüste tartıştığı Murat Köklü ve amcası Mustafa Köklü'yü bıçaklayan, Gökay Atilan, dün tekrar gözaltına alındı. Şüpheli ifade işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Gökay Atilan'ın ifadesinde, "Metrobüse bindim. Orada bir erkek ve çaprazımda bir kadın oturuyordu. Kadın olayı başlatıp 'niye bana bakıyorsun' diye erkeğe söylendi. Münakaşaya başladılar. Erkek ayağa kalkıp üzerine yürüdü, küfretti. Kimse tepki göstermeyince ayağa kalkıp tepki gösterdim. Sonra bana da küfretti. Polisi arayacağım dediğim anda şahsın amcası bana yumruk attı. Ben de ona attım. Arbede başladı. Beni yere yatırdılar, kurtulmak istedim. Kurtulamayınca bıçağımı çıkarttım. Kadın vardı onlarla beraber, polisi arayın diye bağırdım. Kesinlikle bıçağımı kullanmadım. Bıçağı gece vardiyasında çalıştığım için yanımda bulundururum. Bıçağı kimseyi yaralama amaçlı çıkartmadım. Sadece gösterdim. Fırsatım vardı istesem bıçaklayabilirdim. Kamera kayıtları var. Orada her şey açık şekilde görünüyor. Onlarla boğuşma içerisindeyken polisler geldi. Saplama amacım yoktu. Boşluğa savurdum. Elinde bıçak olan benim ancak polis diye bağıran da benim. Ben beş aylık evliyim, eşim gözümün önüne geldi. Müdahale etme gereği duydum. Hepimiz toplu taşıma kullanıyoruz. Serbest bırakılmak istiyorum" dediği öğrenildi.

Gökay A.’nın avukatı, "İlk haksız hareketi yumruk ile karşı taraf yapmıştır. Müvekkil kadını korumak istemiştir. Kadın olay yerini terk etmiştir. Metrobüsün kaydı alındığında ya da laf yiyen kadının ifadesi alındığında gerçek ortaya çıkacaktır. Müvekkil kendini korumak amaçlı hareket etmiştir. İki kişi kolundan iki kişi bacağından tutuyor. Şüpheli bir durum söz konusudur. Murat K. ifadesinde Gökhan isimli şahsın yanındaki şahıs deniliyor. Buradan ifadeden tutarsız olduğu bellidir. Ben de Gökhan da bıçağı bırakmadı demektedir. Olayda o halde kaç tane bıçak vardır. Müvekkilin polisi çağırın diye bağırdığı sabittir. Suç işleme kastı olsa polis çağırmazdı" dedi.

Gökay Atilan tutuklama talebiyle Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Gökay Atilan çıkarıldığı mahkemece "basit yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    ya karaktersiz insanın karısının çocuğunun yanında yapıyor bir de. Allahım bunları ıslah et nasıl bir ülkede yaşıyoruz artık. Dünyanın en ahlaklı, en edepli, en merhametli ülkesiyle bu ilkelerin tam tersi haline geldik iyice.
    Cevapla
  • tober 61 2 yıl önce Şikayet Et
    ERKEKLERİMİZİN artık kadınlar kadar cesareti kalmadı çok yazık
    Cevapla
  • MEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş haklı iken haksız konuma düşmen senin yanlış kararın. Sana yumruk atana sende yumruk at silah bıçak vs. kullandın an işte durumun ortada ne kadar haklı da olsan.Kavga ettiğini ayırdığını kolladını söylediğin kadın bile sana vuruyor . Ah yalan dünya iyilik et kötülük bul. İnşaallah mükafatını ahirette alırsın.
    Cevapla
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayret nasıl tutuklanmış yaa. Adalet sistemi şaşırttın bizi. Şöyle 35-40 suç kaydı olussaydi sonra tutuklardiniz niye bukadar acele ettiniz.
    Cevapla
  • kısas 2 yıl önce Şikayet Et
    kamusal alanda işlenen suçlar %50 arttırmla verilmelidir. eeyyyy siyasiler duyun sesimizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!