Mihriban Hurmacı sosyal medyadan duyurdu: Sen bir canavarsın Özer Hurmacı!

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da top koşturan Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, aralarında yaşanan tartışma sonrası futbolcunun kendisini darp ettiğini iddia etti.

Mihriban Hurmacı sosyal medyadan duyurdu: Sen bir canavarsın Özer Hurmacı!
Mihriban Hurmacı sosyal medyadan duyurdu: Sen bir canavarsın Özer Hurmacı!
GİRİŞ 05.02.2022 00:02 GÜNCELLEME 05.02.2022 00:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıl boşanma davası haberleriyle gündeme gelen futbolcu Özer Hurmacı ile eşi Mihriban Hurmacı arasında sular durulmuyor.

Mihriban Hurmacı, iki ay önce boşanmaktan vazgeçtiği Özer Hurmacı'nın kendisini darp ettiğini iddia etti. Hurmacı, eşinin cep telefonunda gördüğü kadın fotoğrafları ve mesajlar yüzünden aralarında çıkan tartışma sırasında futbolcunun ellerine ve yüzüne vurduğunu söyledi.

Yaşananları bir televizyon programında anlatan Mihriban Hurmacı "Dün akşam saat 21.00’de Özer’in cep telefonunda başka kadınlara ait mesajlar ve fotoğraflar gördüm. Bu yüzden tartışmaya başladık. Beni bir odaya çekerek ellerime, yüzüme vurmaya başladı. Kafamı camlara vurdu, “Seni gebertirim"diyerek tehditte bulundu. Kendimi dışarıya zor attım" dedi. Yüzünün ve ellerinin fotoğraflarını sosyal medya hesabında #kadınaşiddetehayır hashtagiyle paylaşan Mihriban Hurmacı "Bunu asla saklamak istemiyorum. Özer Hurmacı sen bir canavarsın!", "Kendimi kurtarmak istedim ellerinden, ama tırnaklarını sapladı ellerime. Kırılmak üzereydi parmağım, Allah korudu. Kendimi dışarı atabildim, polise gidebildim" ifadelerini kullandı. Mihriban Hurmacı, Jandarma Karakoluna giderek eşi hakkında şikayette bulunduğunu söyledi.

Mihriban Hurmacı sosyal medyadan duyurdu: Sen bir canavarsın Özer Hurmacı!

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • Cizreli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan kesin
    Cevapla
  • hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    emre aşık ın başına gelenler özer hurmacınında başına gelecek gibi görünüyor bu tip kadınlar ÇOOKK tehlikeli ALLAH BÜTÜN ERKEKLERİ BU TİP ADINLARDAN KORUSUN
    Cevapla
  • Sağlıkçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Reklam kokuyor kendi reklamını yapmış
    Cevapla
  • Ts li Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Pek inandırıcı gelmedi. Sezgilerim bunu söylüyor ki kadında doğru olmayan birşeyler var.
    Cevapla
  • Yedi emirler 2 yıl önce Şikayet Et
    Karısını dövene adam demem arkadaş...Adam dediğin karısını sevene derler , adam dediğin karısını koruyup kollayana derler..Zayıftır kadın , nazik tir , kırılgandır , emanettir bize Allahımızdan. Emanete hıyanet etmektir kadın dövmek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!