Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'dan küstah paylaşım (Erdoğan Kovid-19'a yakalanmıştı)

Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19'a yakalanmasıyla ilgili Twitter hesabından akıl dışı bir paylaşım yaptı. Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın çirkin sözlere sert tepki gösterdi.

Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'dan küstah paylaşım (Erdoğan Kovid-19'a yakalanmıştı)
Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'dan küstah paylaşım (Erdoğan Kovid-19'a yakalanmıştı)
GİRİŞ 05.02.2022 19:13 GÜNCELLEME 06.02.2022 11:00
Bu Habere 610 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, eşi Emine Erdoğan'la birlikte yaptırdıkları Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Omicron varyantına yakalandıklarını belirten Erdoğan, hafif atlattıklarını, görevinin başında olduğunu ve dua beklediklerini açıkladı.

Erdoğan Kovid-19'a yakalandı, alçaklar anında harekete geçti! İğrenç imalarErdoğan Kovid-19'a yakalandı, alçaklar anında harekete geçti! İğrenç imalar

BÜYÜKUNCU'DAN SKANDAL PAYLAŞIM

Eski milli yüzücü Derya Büyükuncu, sosyal medya hesabı Twitter'dan Erdoğan'ın Kovid-19'a yakalanmasına ilişkin pes dedirten bir paylaşım yaptı.

Erdoğan'ın "dua bekliyoruz" sözlerine atıf yapan Büyükuncu, "Koronavirüs olmuş ve dua istiyor. Ediyoruz, ediyoruz, merak etmesin. 20 tencere helvayı yapmaya başladım. Zamanı gelince bütün mahalleye dağıtıcam!!" ifadelerini kullandı.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Sözleri ile tepki çeken Büyükuncu, daha sonra bir paylaşım daha yaparak, "Helva dedik, ne kadar da büyük bir kitle o insan!! için üstüne alındı. Allah kimseyi başkasının önünde eğilecek, kula kulluk edecek, karşısında el pençe divan duracak kadar karaktersiz, korkak yapmasın. Amin!!!" dedi.

SAÇMALAMAYA DEVAM ETTİ

Sosyal medyadan saçmalamaya devam eden Büyükuncu, "Takunyalı Führer'in de koronavirüs olduğunu öğrendim. Kendisine acil şifalar dilerim. İnşallah yırtar. Yoksa başımıza onun gibi heybetli!!, cesur!!, karizmatik!! bir dünya lideri olan!! diktatör bir daha zor gelir. Allah tuttuğunu Dolar, Euro, altın, gümüş etsin. Amin!!" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE YÜZME FEDARASYONU BAŞKANI YALÇIN'DAN BÜYÜKUNCU'YA TEPKİ

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'la ilgili eski milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi.

Erkan Yalçın yaptığı yazılı açıklamada, Derya Büyükuncu'yu kınayarak, bu paylaşımın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" düsturuyla bağdaşmadığını vurguladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşi Sayın Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıklamalarının ardından, Derya Büyükuncu'nun kendi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış bulunduğu paylaşım, spor ahlakına ve sportmenliğe aykırıdır" ifadelerini kullanan Yalçın, "Derya Büyükuncu'nun söz konusu söylemleri ile halkı kin ve nefrete sürükleme amacı taşıyan bu vahim paylaşımları ne spor ahlakına, ne insanlığa, ne de hangi siyasi görüşten olursa olsun bu kadim coğrafyanın örf ve geleneğine yakışmamaktadır. Bu vahim söylemleri nedeniyle şahsım ve başkanı olduğum Türkiye Yüzme Federasyonu adına kendisini şiddetle kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

"DEVLETİMİZİN VERDİĞİ MADDİ DESTEK VE OLANAKLARLA KARİYER YAPMIŞTIR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski milli yüzücüye sporculuğu döneminde büyük destek verdiğini hatırlatan Yalçın, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminden bu yana sağladığı büyük katkılarla, devletimizin verdiği maddi destek ve olanaklarla kariyer yapmış bir eski yüzücünün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşadığı rahatsızlıkla ilgili yaptığı sporcu ahlakına yakışmayan bu paylaşımlarından ötürü Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından hakkında gerekli bütün hukuki işlemler başlatılmıştır" şeklinde görüş belirtti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 610
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir aşağılık zihniyet..!! Kininiz de nefretiniz de boğulun emi.. CHP kafası işte
    Cevapla
  • Koray AVCI 06 2 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlikdan ,Anadolu kültüründen ,Türklükden nasibini almamis biri ....Bu Topraklarla mayalanmamis
    Cevapla
  • Mustafa Helvacı 2 yıl önce Şikayet Et
    İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Ata sözü
    Cevapla
  • Hadimli 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletin parasıyla biryerlere varmış,milletin seçtiği başkana hakaret ediyor.Zıkkım olsun milletin paraları.Helvada senin helvan olsun.
    Cevapla
  • BİROL 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz devlet millet düşmanları ve vatanına milletine devletine hainlik yapanlar Türk vatandaşlığından çıkartılsın.Bunlara merhamet gösterilmez çünkü bu devlet düşmanları ve vatanına milletine devletine her daim ihanet eden ve edecek olan hainlerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!