Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kendi Zehrinizde Boğulun”

Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Erdoğan'ın Kovid-19'a yakalanmasına ilişkin açıklamalarının ardından sosyal medya üzerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesini bekleyenlere sert sözlerle yüklendi.

GİRİŞ 05.02.2022 22:45 GÜNCELLEME 05.02.2022 22:47
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurarak, “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz” sözleriyle duyurdu.

Duyurunun ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Koronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybetmesini dileyen paylaşımlarda bulundu. 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu paylaşımı yapan vatandaşları sert sözlerle eleştirdi. Başkan Yazıcı, bu paylaşımlardan oluşan bir video paylaşarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle de sizin gibi virüslere karşı bünyesi de iradesi de oldukça güçlüdür. Kendi zehrinizde boğulun” ifadelerini kullandı. 

 

YORUMLAR 44
  • ak sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bi daha zaferle çıkacaz 2023 seçimlerinden Allah cumhurbaşkanımıza ve değerli eşine sağlık sıhat versin hiç ayırmasın birbirinden
    Cevapla
  • Ali İhsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan söylediğiniz gibi diktatör olsaydı sizler bu mesajları atabilirmiydiniz. Allah'ım sizleri korusun Sayın Cumhurbaşkanım.
    Cevapla
  • Rafet çakır 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım sayın Cumhurbaşkanım ve hanımefendiye şafi ismi hürmetine acil şifalar versin amin..o capsızlara takılmayın
    Cevapla
  • Türkiye sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz . duamız seninle sayın başkanım.size karşı nasıl bir dua ediyorsalar.Rabbim iki katını onlara versin.
    Cevapla
  • Harun Büyük 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olan kötü ifade kullanamaz.Sayın hocalarım beni affetsinler hata sizlerde.Bu güne kadar AR DAMARI ÇATLAĞINA çözüm bulamadınız.Reisimize selam saygı ve dua ile…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek