Salih Bayraktar ilk kez anlattı, Özdemir Bayraktar'ın Paşa'ya verdiği cevap!

Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi Sultangazi'de açıldı. Açılışta konuşan Salih Bayraktar, ağabeyi Özdemir Bayraktar'ın bir Paşa ile yaşadıklarını ilk kez anlattı.

GİRİŞ 06.02.2022 22:33 GÜNCELLEME 06.02.2022 23:53
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Birkaç gün daha konuttan ayrılmadan memleket işlerini, milletin işlerini takip etmeye devam edecek ve kısa süre içerisinde tekrar Cumhurbaşkanımız, 'Durmak yok, yola devam' diyerek önümüzde kararlılıkla yürümeye devam edecek." dedi.

Yıldırım, Sultangazi Belediyesince yapımı tamamlanan Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Bayraktar'ın hayatını inandığı yolda mücadele ederek geçirdiğini söyledi.

Tesise Özdemir Bayraktar'ın adının verilmesinin önemini dile getiren Yıldırım, "Her gün binlerce gencimiz, yetişkinimiz bu tesiste onun ismini görecek, merak edecek, bu ülke, bu millet için yaptıklarını daha fazla öğrenme fırsatı bulacak." diye konuştu.

Yıldırım, ülkenin her yerinde bu tür tesislerin yapıldığını, gençleri en iyi, en donanımlı şekilde hayata hazırlamayı ve Türkiye'nin 2023 hedefini gerçekleştirmekte gençlerin katkılarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

İstanbul'un gönül ve hizmet belediyeciliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıdığını dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

"Çukurları, çöpleri, susuzluğu, hava kirliliğini yaşayan birisi olarak o günlerde 'Hızır' gibi yetişti ve İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber, onun ekibinde yer alan bir arkadaşınız olarak gece gündüz çalıştık, İstanbul'un güvendiği dağlara kar yağdırmadık. O gün başlayan hizmet belediyeciliği, İstanbul'da ortaya konulan başarı dalga dalga Türkiye'nin her tarafına yayıldı ve nihayet 2002'ye geldiğimizde bu başarı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına Türkiye'yi yönetme imkanını verdi. Geçen 20 yıl içinde sadece İstanbul'da değil, Türkiye'nin her tarafında izimizin olmadığı hiçbir yer kalmadı."

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19 testinin pozitif çıkmasına da değinerek, "Kendisiyle görüştüm, hem kendisinin hem Emine Hanımefendinin gayet sağlıkları iyi. Sizlere de selamı var. Birkaç gün daha konuttan ayrılmadan memleket işlerini, milletin işlerini takip etmeye devam edecek ve kısa süre içerisinde tekrar Cumhurbaşkanımız, 'Durmak yok, yola devam' diyerek önümüzde kararlılıkla yürümeye devam edecek." dedi.

"GÜZEL GÜNLERİ, RAHAT GÜNLERİ HEP BERABER YAŞAYACAĞIZ."

Binali Yıldırım, milletin hayatını kolaylaştırmayı ve rahatlatmayı amaçladıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İstanbul yakın zamanda bir tecrübe yaşadı, ne kadar da zorluk çekti. Ama Rabbime şükrediyorum, iyi ki yedi tepeli güzel şehre Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Marmaray'ı, Avrasya'yı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, dünyanın en büyük havalimanını, hızlı treni, 220 kilometre metroyu, metrobüsleri kazandırmışız. Eğer bunlar olmasaydı bu kış kıyamet gününde İstanbullunun hali ne olacaktı? İşte bu eserler sayesinde İstanbullu biraz olsun sıkıntılarını hafifletmiş oldu. Hiç merak etmeyin bu sıkıntılar da geride kalacak, güzel günleri, rahat günleri hep beraber yaşayacağız."

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise bu merkezin gençlerin yeteneklerini geliştireceğini söyledi.

Kabaktepe, AK Parti'nin her zaman her yerde hep vatandaşın yanında olmaya devam ettiğini, eser ve hizmetleriyle her türlü ihtiyacının giderilmesini sağladığını, aynı zamanda ilçesini, ilini ve ülkesini geleceğe hazırlama siyaseti yürüttüğünü belirtti.

"KAFAMIZDAKİ ÇUVALI ÇIKARMA MÜCADELESİ"

Özdemir Bayraktar'ın kardeşi Salih Bayraktar da aile adına yaptığı konuşmada, tesiste emeği geçenlere şükranlarını sundu.

Ağabeyinin hedefleri ve ilkeleri olduğunu ifade eden Bayraktar, şunları söyledi:

"Her ne pahasına olursa olsun bunlardan asla ve asla ödün vermezdi. Bir gün kendisini seven bir paşa, daha bu işin başlarındayken 'Özdemir Bey, bu kadar uğraşıyorsunuz, bu kadar mücadele veriyorsunuz, her şeyinizi ortaya koydunuz. Bunu neye dayanarak yapıyorsunuz?' diye sordu, bir sonuç alamayacağını düşünerek, iyi niyetli olarak. Ağabeyimin verdiği cevap şuydu: 'Şu kafamdaki çuvalı bir çıkarabilsem.' Kafamızdaki çuvalı çıkarma mücadelesidir bu. Bu mücadeleyi inşallah hep birlikte vereceğiz."

TESİSİMİZ GÜZEL HİZMETLER SUNACAK

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, katılımcılara şöyle hitap etti: "Bayraktar ailesine Özdemir Bayraktar abimizin isminin bu tesise verilmesine onay verdikleri için canı gönülden teşekkür ediyorum. Özdemir Abi, milli teknoloji hamlesinin ülkede artık yadsınamayacak bir gerçeği. Bu yönüyle de biz bu özel tesiste onun adını yaşatalım istedik. Eski Habipler Mahallemize ve tüm Sultangazimize, güzel hizmetler sunacak çok güzel bir tesis."

ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZME ÖĞRENECEK

Seçim döneminde söz verdikleri üzere kapalı yüzme havuzunu tamamladıklarını söyleyen Başkan Dursun, "Öğrencilerimiz, beden eğitimi saatlerinde servislerle gelecekler ve yüzme öğrenecekler. Diğer komşularımız da elbette yüzme havuzundan yararlanabilecekler. Havuzla beraber işleyecek güzel bir fitness salonu var. Ayrıca çok amaçlı bir salonumuz var. Gençlerimiz için bir kütüphanemiz ve bilgisayar, müzik, hat gibi atölyelerimiz var." dedi.

‘GENÇLERİMİZE EKSİKSİZ BİR TESİS ARMAĞAN EDİYORUZ’

Tesiste E-Spor gibi gelişmekte olan spor dalı için önemli bir yer ayırdıklarını belirten Dursun, "Seçim döneminde sözünü verdiğimiz bir başka hizmetimiz de E-Spor tesisimizdi. Gençlerimizim E-Spor alanında tüm faaliyetleri yürütebilecekleri, eksiksiz bir tesisi armağan ediyoruz. Tesisle birlikte Sultangazi E-Spor Kulübü'nü de kurduk." dedi.

‘SULTANGAZİ'Yİ HER ALANDA ÖNE ÇIKARACAĞIZ’ 

Dursun, sözlerini şöyle tamamladı: "Hizmet etmeye ve gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte şehrimize sahip çıkacağız ve şehrimizi her alanda öne çıkarıp Sultanşehir yapacağız."

Konuşmaların ardından kapalı yüzme havuzu, e-spor ile gençlik merkezi gibi alanlarda hizmet verecek Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri tesiste incelemelerde bulundu ve gençlerle sohbet etti. 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 34
  • abdulbaki 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yüzme havuzundan memnun olmazlar. çünkü onlara göre müslümanlar eğlenmez, yüzmez , spor yapmaz. ama kendileri karışık olarak yüzmeyi yüzme zan ederler. oysa dertleri karı kız seyretmektir. şükürler olsun belediyelemiz yaptıkları havuzlar ile hanımlarımızında faydalanacağı günleri ayrı olarak ayarlıyor. maraşta sadece hanımlara hizmet eden havuzlar var ve inanın dolup dolup taşıyor. sadece erkeklere hizmet eden tesisler açmak büyük ayıptır.
    Cevapla
  • Çeçen muhafız 2 yıl önce Şikayet Et
    O çuvalı çıkardık lakin içerideki takoz zihniyet çomak sokmak için fırsat kollayan ABD uşağı mahlukatlar. Atatürkçüyüz derler sözde ama özde başkanlar vesselam. Özgürlük benim karakterimdir diyen M. Kemalin tırnağı dahi olamayanlar partiyi ele geçirdiler maalesef
    Cevapla
  • REŞAT SEV 2 yıl önce Şikayet Et
    yola devam durmayın sakın ha gittiğiniz yol hayırlı olsun inşallah
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • şefik 2 yıl önce Şikayet Et
    binali baskannn seni cooook ozledik varolasin SAĞLIKLI olasin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak