İbrahim Kalın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması

Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili "Doktorların öngörüsü birkaç gün içinde negatife döneceği yönünde." dedi.

GİRİŞ 07.02.2022 21:30 GÜNCELLEME 08.02.2022 00:54
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kendisinin ve eşinin Kovid-19 karantina sürecine ilişkin değerlendirmede bulunarak, "Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor" dedi.

"ÇOK ŞÜKÜR Kİ RABBİMİN DE YARDIMIYLA DURUMUMUZ İYİ SEYREDİYOR"

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kovid-19 test sonucumuzun pozitif çıkmasının ardından Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, bu süreçte geçmiş olsun dileklerini ileten devlet başkanları ve eşlerine, yabancı misyon şeflerine, siyasetçilere, sanatçılara, basın mensuplarına hem ülkede hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen tüm dostlarına canıgönülden teşekkür etti.

İBRAHİM KALIN'DAN AÇIKLAMA

Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin soruya Kalın, "Sağlık durumu gayet iyi. Doktorlarımızın öngörüsü Kovid-19 testinin birkaç gün içerisinde negatife döneceği yönünde. Cumhurbaşkanımıza ve hanımefendiye dua ediyoruz. Evden telefonlarla görevine devam ediyor." diye konuştu.

Erdoğan'ın çalışma disiplini ile ilgili olarak Kalın şu ifadeleri kullandı:

Siyasetin dozu ne olursa olsun, insani vasıfları hiçbir zaman bir kenara bırakmayan bir liderdir Cumhurbaşkanımız.

Cumhurbaşkanımızın iş akışı ve temposu var. Ona ayak uydurmak zorundasınız. Tatil yapmayı boş boş oturmak gibi tanımlarsanız, o manada bir tatilimiz yok. İşini gerçekten takip eden ve işine sadıktır. Lider böyle olunca ekibi de kendini buna göre kalibre etmek zorundadır.

Siyasi görüş farklılıkları ne olursa olsun bu ülkenin cumhurbaşkanı kovid olduysa tüm siyasiler arayacaktır. Bu siyasi nezaket açısından da güzel bir şey. Bunda da bir duaya vesile oldu. Temel insanı bir şey olduğunda görüş ayrılıkları bir kenara bırakılır.

YORUMLAR 125
  • sevinç 2 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanıma ve eşine çok geçmiş olsun kendinlerine gece gündüz dua ediyoruz Allahın izni ile inşallah biran önce aramıza dönerler sevgilerimle
    Cevapla
  • Ayhan Aktaş 2 yıl önce Şikayet Et
    CENABI ALLAH CUMHURBAŞKANIMA ve EŞİNE ACİL ŞİFALAR İHSAN EYLESİN
    Cevapla
  • Kitapçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim seni korusun sayın cumhurbaşkanım Rabbim acilen kamilen Şafii ismi şerifi hürmetine şifa ihsan eylesin
    Cevapla
  • kelleci 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis başta sen olmak üzere tüm hastalarımıza rabbim şifalar versin geçmiş olsun
    Cevapla
  • Mümine 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Cumhur başkanımıza ve eşine Şafi ismiyle şifalar ihsan eylesin inşallah en hafif şekilde atlatsınlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü