Ankara'da köpek sürüsü saldırdı! Korkunç anlar

Ankara'nın Çankaya ilçesinde köpek sürüsünün saldırdığı bir kişi yaralandı. Onlarca köpeğin saldırısına uğrayan vatandaşı mahallesi sakinleri güçlükle kurtardı.

Ankara'da köpek sürüsü saldırdı! Korkunç anlar
Ankara'da köpek sürüsü saldırdı! Korkunç anlar
GİRİŞ 09.02.2022 09:32 GÜNCELLEME 09.02.2022 09:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Çankaya ilçesi Alacatlı Mahallesi'nde T.E. isimli şahıs, akşam evine dönerken kalabalık bir köpek sürüsünün saldırısına uğradı. Mahalle sakinleri köpeklere müdahale etmeye çalışırken, saldırgan köpekler uzun süre yaraladıkları T.E.'nin başında bekledi.

Mahalle sakinleri köpekleri güçlükle uzaklaştırırken, yaşanan dehşet dolu anlar vatandaşlar tarafından görüntülendi. Yaralı T.E. ise mahalle sakinleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Köpeklerin T.E.yi bacaklarından ısırarak yaraladığı görüldü. Mahalle sakinleri, önlem almayan Çankaya Belediyesine tepki gösterdi.

YORUMLAR 16
  • iiiiiiiiiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben sabah namazına gidemiyorum köpek sürüleri yüzünden benim namazıma mani olana engel olana görevini yapmayana Allah rahmet etmesin..
    Cevapla
  • pppppp 2 yıl önce Şikayet Et
    evde kıl namazını
    Cevapla
  • ABDURRAHMAN 2 yıl önce Şikayet Et
    dikkat edin köpeklere bir zarar gelmesin yoksa çok kötü olur
    Cevapla
  • asi 2 yıl önce Şikayet Et
    hepimiz hayvanları seviyoruz ama köpekler gerçekten tehlikeliler bunu nedense hayvanseverler anlamıyorlar bu köpek çeteleri başka sokak kedilerine ve köpeklerinede zarar veriyor bunları belediyeler bir an önce barınaklara göndermeliler yoksa daha çookk insan ağır bedel öder
    Cevapla
  • akarsu 2 yıl önce Şikayet Et
    Amman köpeklere bir şey olmasın insan hayatının bir önemi yok.!!!!!
    Cevapla
  • Aksungur 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlar çok aç, sadece köpekler değil sokak kedileri cidden gece inliyorlar. Belediyeciliği "itlaf edelim kurtulalım" olarak anlamak Türk Milletine yakışmaz. Belediyeler makul yöntemler bulmak zorunda. Bir medeniyetin kültürel üstünlüğü ilk olarak sokak hayvanlarına muamele ve kamusal tuvaletlerin temizliğiyle ölçülür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi