Bakan Soylu dağdaki terörist sayısını açıkladı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terör örgütüne katılım da yıllık 5 bin 558'den 50'ye kadar düştü. Dağdaki silahlı eleman sayısı da şu an için 150 seviyelerinde." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 16.02.2022 10:49 GÜNCELLEME 16.02.2022 11:11
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yapılan operasyonlar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

150 SEVİYESİNE İNDİ

2015-2021 sonu arasında bölücü örgütün terör eylemlerinin sayı olarak yüzde 95 azaldığını söyleyen Soylu, "Eylemlerin niteliği de düştü. Aynı dönemde, terör örgütüne katılım da yıllık 5 bin 558'den 50'ye kadar düştü. Dağdaki silahlı eleman sayısı da şu an için 150 seviyelerinde." dedi.

 

YORUMLAR 16
  • Abdullah Biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım teşekkürler, Mevlam hepinizden razı olsun. Sıra tv.lerdeki yarışma programları yapılıyor. Fakat tenkitler bagırarak terbiyesizce genelde yemek yarışmalarınin tenkitlerinde bebeler sanki bagırınca kazanacak böyle bir gelenek hale gelen yarışms programlarının zararı icten ahlakı körelten en büyük yıkım olacaktır. Rütükü size baglasınlar. Sanki kavga dögüş sert cıkınca kazanılacak aşılamak deyilmi. Biz toplum olarak neden hiddete şiştede yönlendırilen yarişma programları yaptırılıyor kimse ses cıkarmıyor hükümetten.
    Cevapla
  • Antepli Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Meclistekileri sayıyormusun sayın bakanım
    Cevapla
  • İnce siyaset 2 yıl önce Şikayet Et
    Terörle mücadelede bölgesel iş birliği olmadan hiç bir çalışma başarılı olamaz . Terörü bitirmenin tek yolu komşu ülkelerle bir olup ortak harekat yaparak küresel güçlerin desteklediği bölücü örgütü çökertebilirsiniz. Suriye sorununu toprak bütünlüğüne saygı gereğinde çözerek ,kuzey Irak örneğine gelmeden çözmek en akılcı bir çözüm. Saddam öldürüldükten sonra Irak bölündü petrol ve toprak bütünlüğü ve bölge iç barış riske girdi . Irakta iç savaş her an çıkabilir ,zemin onun için küresel güçler tarafından hazırlandı . Bu oyun bozulmalı yoksa iç savaşın çıkması çok yakındır.
    Cevapla
  • Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    Dagdakiler azaldida sehirdekiler arttı bakanım.. belediyelerede doldular..
    Cevapla
  • Erdal33 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerde hani versinler cezasını öyle birşey varsa
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun bakanım. ne güzel adedi adedine bliyorsunuz herşeyi. ozaman temizleyin şu 150 adet vatan hayinini de bitsin bu iş. tez zamanda kökleri kurur inşallah. onları zaten mehmetçik hallederde esas problem meclistekiler. onları temizlemek problem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!