Dolandırıcılara 209 bin dolarını kendi eliyle teslim etti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde A.İ.A., kendilerini polis olarak tanıtan S.A., H.C., A.K. ve A.C. tarafından, adının FETÖ/PDY soruşturmasına karıştığı bahanesiyle 209 bin dolar dolandırıldı.

Dolandırıcılara 209 bin dolarını kendi eliyle teslim etti
Dolandırıcılara 209 bin dolarını kendi eliyle teslim etti
GİRİŞ 17.02.2022 22:28 GÜNCELLEME 17.02.2022 22:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ayvalık ilçesinde geçen aralık ayında yaşanan olayda S.A., H.C., A.K. ve A.C., telefonla ulaştıkları A.İ.A.’ya kendilerini polis olarak tanıttı. A.İ.A.’ya FETÖ/PDY ile ilgili soruşturmaya adının karıştığını söyleyerek, bankada bulunan yaklaşık 3 milyon TL değerindeki 209 bin dolarını çekmesini istedi.

A.İ.A., bankada bulunan 209 bin dolarını çekerek dolandırıcılara teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan A.İ.A., polise şikayette bulundu.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde oluşturulan ekip, 3 ay süre ile araştırmada bulundu. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelilerin Şanlıurfa ve Mersin illerinde bulunduğu tespit edildi. İl Emniyet Müdürlükleri ile gerçekleşen ortak operasyonda şüpheliler S.A., H.C., A.K. ve A.C. yakalanarak gözaltına alındı. 

Ayvalık’a getirilen şüpheliler, 3 gün süren sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. S.A. ve H.C. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.K. ve A.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Paranın akibeti hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı. (DHA)

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • işte öyle... 2 yıl önce Şikayet Et
    fetöye bulaşmayan nasıl oluyor da bu parayı kaptırıyor? ya ahmak ya da hakikaten var bi bit yeniği...
    Cevapla
  • Onur 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaçıncı bu arkadaş bıktık...bu tuzağa düşmeyin artık
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dolandırıcılar canını verir o parayı vermez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!