RTÜK Başkanı Şahin'den CHP'li RTÜK üyesinin 'Tarkan' yalanına jet cevap!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, CHP kontenjanından RTÜK üyeliğine seçilen İlhan Taşcı'nın Tarkan'ın 'Geççek' isimli tepki çeken yeni şarkısıyla ilgili gündeme getirdiği iddiaya net cevap verdi.

RTÜK Başkanı Şahin'den CHP'li RTÜK üyesinin 'Tarkan' yalanına jet cevap!
RTÜK Başkanı Şahin'den CHP'li RTÜK üyesinin 'Tarkan' yalanına jet cevap!
GİRİŞ 18.02.2022 13:23 GÜNCELLEME 18.02.2022 13:24
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

RTÜK üyeliği görevinde bulunan CHP'li İlhan Taşçı, yine aslı astarı olmayan bir iddia ile algı operasyonuna girişti. 

Ünlü sanatçı Tarkan'ın dün yayımladığı "Geççek" isimli yeni şarkısı sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştiri yağmuruna tutulurken İlhan Taşçı bu durumu CHP lehinde kullanmak için bir mesaj paylaştı. 

CHP'li İlhan Taşçı, Tarkan'ın şarkısını alıntılayarak yaptığı sosyal medya paylaşımında  Sezen Aksu'nun tartışmalara konu olan içinde "Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya" sözlerinin olduğu şarkısına RTÜK tarafından yasak getirildiğini aynı şekilde Tarkan içinde bu durumun düşünüldüğü iddiasında bulundu.

RTÜK üyesi Taşçı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"RTÜK, sevgili Tarka'ın müthiş şarkısını sessizce, sarayı pür dikkat dinliyor televizyonlara göstermeyin talimatı verip vermemek için! Hatırlatalım RTÜK kanallara Sezen Aksu’yu yayınlamayın talimatı vermiş, Erdoğan “Muhatabım Sezen Aksu değildir" deyince de açığa düşmüştü"

RTÜK BAŞKANI ŞAHİN'DEN JET CEVAP

Bu paylaşımın ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin kendi sosyal medya hesabından jet bir açıklama yayımlayarak CHP'li RTÜK üyesini yalanladı. 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Devamlı kamuoyunu yanlış bilgilendirme alışkanlığınıza cevap vermek normalde huyum değildir ama hayal dünyanıza inananlar olduğu için cevap veriyorum. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi Sezen Aksu’nun şarkısına dair RTÜK’ün hiçbir şekilde TV’lere bir talimatı olmamıştır!" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 110
  • TOSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    birilerine göre gayet güzel videosunu dinlerseniz ne menem olduğunu tarkan da onlardan biri sözde rahatlık istiyorlar sözde zaten rahatsınız kanuni olarakda tescillensin istiyorlar.
    Cevapla
  • alp066 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu şarkı Ekrem İmamoğlu na yazılmış. Herşey çok güzel olacak diyerek bunlar oy istemişti belliki pişman olup tersi bir gönderme yapmış Tarkan. Valla Kılıçdaroğlu bu şarkı sana gelsin
    Cevapla
  • arif abi 2 yıl önce Şikayet Et
    umursamayın. son gülen iyi güler.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarkan COVÌD BELASI GEÇÇEK diyor , Bizdeki Nifakcılar hiçbir yerde yok Yeter artık konserler eğlenceler geri gelsin bıktık baba bu hastalıktan DEMEK ÌSTÌYOR , CUMHUR ittifakı düşmanları Varya PES vallahi
    Cevapla
  • trj 2 yıl önce Şikayet Et
    chpnin trol ordusuna katılmış sanki...2. Abdülhamit Han için kalemi masonlara satılmış sözde aydın bir kısım şairlere İttihat terakkinin ısmarladığı şiirleri hatırlattı. 2023de cumhur ittifakı seçilmezse kına yakarlar ama 5 yıla kalmaz pişman olurlar tıpkı Abdülhamit Hanı tahttan indirenler gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü