Sultangazi'de rögardan taşan mavi su tedirginliği!

Sultangazi'de rögardan taşan mavi su mahalleliyi tedirgin etti. Yaklaşık 3 gündür akan mavi suyun önüne topraktan set çekilerek başka bir rögara akması sağlanırken, mahalleli duruma çözüm beklediklerini dile getirdi.

Sultangazi'de rögardan taşan mavi su tedirginliği!
Sultangazi'de rögardan taşan mavi su tedirginliği!
GİRİŞ 19.02.2022 13:07 GÜNCELLEME 19.02.2022 13:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski Habipler Mahallesi'nde çevresinde çok sayıda tekstil, mermer gibi atölye ve fabrikanın bulunduğu bir sokakta rögardan mavi su taştı. Koku da yayan mavi suyun başka sokaklara akmaması için önüne topraktan set çekildi.

Oluşturulan setle bir rögardan taşan mavi su yaklaşık 20 metre akarak bir başka rögara dökülmesi sağlandı. Çevrede bulunan çalışanlar ve mahalle sakinleri ise durumdan tedirgin olduklarını dile getirdi. Akan mavi suyun kot atölyelerinden geldiği tahmin ediliyor. 



Abdullah Aydın, "Tedirgin oluyoruz, pislik sonuçta.  Çevrede tekstil firmaları var oralardan geliyor olabilir" dedi. Mahalle sakini bir kişi de, "3 gündür böyle akıyor. Fabrikalardan geliyordur. Arada böyle oluyor" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul için her şey güzel oluyor, içindeki güzellikleri de dışına vuruyor... Alışırsın İstanbul, alışırsın... Şimdilik mavi su çıkar, sonrasında da işin ....
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililer bnu iyi okusun; bu kot yıkama ve denim işletmesinin arıtmadan şehir şebekesine salınan hukuk dışı, çevre katliamına neden olan hukuksuzluk barbarlıktır. Peki bu nasıl oluyır? Şöyle; işletmelerde 2 kanal olur.1 i denetlemeden geçmek ve ruhsat almak için gereken arıtmaya çıkar ve belli bir hacmi vardır.2.si ise şehir kanalizasyonuna gizliden vermeyi sağlayan gizli kanallar. Kaçak kuyularla su alınır, o su kullanılır ve şehir şebekesine verilir.Arkadaşlar bu 2 konu hemen her kot yıkama işletmesinde karşılaşılan durumdur.Ve maalesef belediye bunu bilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto