İstanbul Çekmeköy'de zincirleme kaza: 2 kişi yaralandı!

Çekmeköy'de 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İstanbul Çekmeköy'de zincirleme kaza: 2 kişi yaralandı!
İstanbul Çekmeköy'de zincirleme kaza: 2 kişi yaralandı!
GİRİŞ 20.02.2022 20:00 GÜNCELLEME 20.02.2022 20:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 18.30 sıralarında Nişantepe mevkii Şile otoyolunda meydana geldi. Ümraniye istikametinde 7 araç zincirleme trafik kazasına karıştı.

Kazada iki kişi yaralanırken, bir araçta yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kaza sonrası yanan 34 CZZ 631 plakalı araca müdahale ederek söndürdü.

İstanbul Çekmeköy'de zincirleme kaza gerçekleşti.

SAĞLIK EKİPLERİNE ANNESİNİ SORDU

Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından kazada yaralanan Meryem ve annesi Fatma Çalışkan'ı ambulanslarla Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Çekmeköy'de 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Yaralıların durumu iyi olduğunu öğrenildi. Öte yandan, sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında yaralı Meryem Çalışkan'ın annesinin durumunu sürekli sorduğu görüldü. Kaza nedeniyle Şile otoyolu Ümraniye istikametinde bir süre trafik yoğunluğu oluştu. Trafik polislerinin kaza yerindeki çalışmaları sonrası araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

 İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazaya karışan sürücülerden Kadir Mavi "Trafik yavaşlamıştı. Arkadan bir ses duydum. Bir kaç saniye sonra hızlı bir şekilde bize araç vurdu. Araçtan indiğim de bir otomobil yanıyordu. Dumanlar çıkıyordu. Arkamızdaki otomobilde iki kadın yaralıydı" dedi.

Ataşehir'de minibüsün freni patlayınca korkunç kaza meydana geldiAtaşehir'de minibüsün freni patlayınca korkunç kaza meydana geldi

Kaza yapan İETT otobüsünden fırlayan yolcu ağır yaralandı!Kaza yapan İETT otobüsünden fırlayan yolcu ağır yaralandı!

Amasya'da  bir otomobil tünel girişindeki duvara çarptı! Anne ve oğlu öldüAmasya'da bir otomobil tünel girişindeki duvara çarptı! Anne ve oğlu öldü

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
‘Sorun afet mi kafa mı?’ Ankara’yı sel götürdü Mansur Yavaş suskunluğa büründü