Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı okulda öldürdü!

Ankara'da 2 çocuk annesi Gülsüm Kuyar (29), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Kuyar (33) tarafından, temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda bıçaklanarak öldürüldü.

Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı okulda öldürdü!
Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı okulda öldürdü!
GİRİŞ 21.02.2022 21:29 GÜNCELLEME 21.02.2022 21:29
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Sincan ilçesindeki Şehit Gökhan Uysal Ortaokulu'nda meydana geldi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Mehmet Kuyar, öğrenciler çıktıktan sonra boşanma aşamasındaki eşi Gülsüm Kuyar'ın çalıştığı okula gitti.

Burada bir süre konuşan çift daha sonra tartışmaya başladı. Ardından Mehmet Kuyar, Gülsüm Kuyar'ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Ankara Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gülsüm Uyar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheli Mehmet Kuyar'ın yakalanması için çalışması başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer uzaklaştırma çare deva olsaydı zaten olurdu. Adamı daha çok zıvanadan çıkaran mesnedi olmayan kural. Sözüm ona adamı evden uzaklaştıracak kadını koruyor bu kaçıncı cinayet kardeşim Allah korusun anlaşılan bıçak kemiğe dayanmış. Eğer uzaklaştırma olmasa belki eşler yeniden başlayabilir sıkıntılarını çözebilirlerdi. Adamı kendi evinden uzaklaştır ondan sonra kadını koruyoruz de tam anlamıyla komedi ve fiyasko. Bu uzaklaştırma olduğu müddetçe çok cinayet olur Allah korusun
    Cevapla
  • yeter bee 2 yıl önce Şikayet Et
    demek ki uzaklaştırma kararı bi bka yaramıyormuş. Bana kalırsa insanın içindeki şeytanı ortaya çıkarıyor. Eskiler boşuna dememiş karı-koca arasına girilmez diye. Allah rahmet eylesin. Allah affetsin. ALLAH bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
  • Saadettin gümüş 2 yıl önce Şikayet Et
    Uzaklaştırma kararı alınırken çoçukları baba nasıl görecek Baba çıldırmış ne yapsın Cinnet böyle bir şey Herkes hak ettiğini yaşar Ne azını ne fazlasını
    Cevapla
  • Sütçü İmam 2 yıl önce Şikayet Et
    Uzaklaştirma karari cok yanlis.
    Cevapla
  • Texâsîzâde Rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşa sen "Kanunsuz Texas" Eyaleti vatandaşı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi