Kendisini uyaran bekçiyi pompalı tüfekle vurdu

İzmir'in Konak ilçesinde, elinde pompalı tüfekle caddede duran bir kişi kendisini uyaran bekçilere ateş açtı. Olayda başına isabet eden saçmalarla bir bekçi yaralanırken, kaçan şüpheliyi sivil polisler yakaladı.

Kendisini uyaran bekçiyi pompalı tüfekle vurdu
Kendisini uyaran bekçiyi pompalı tüfekle vurdu
GİRİŞ 22.02.2022 05:47 GÜNCELLEME 22.02.2022 07:58
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, göreve giden bekçiler, cadde üzerine H.G.(43), B.G.(19), E.B.(19) ve O.A.A.'nın bulunduğu grupta, O.A.A.'nın elinde pompalı tüfek olduğunu gördü. Bunun üzerine bekçiler O.A.A.'ya tüfeği bırakması yönünde uyarıda bulundu. Bekçilerin uyarısına aldırış etmeyen O.A.A. pompalı tüfekle ateş açtı. O.A.A.'nın açtığı ateş sonucunda, bekçi G.P.'nin başına 4 saçma isabet etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. O.A.A. suç aleti ile birlikte kaçarken, diğer şüpheliler gözaltına alındı. Başından yaralanan bekçi ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan G.P.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

SİVİL POLİSLERDEN KAÇAMADI 

Öte yandan, durumun bildirilmesi üzerine bölgede bulunan Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğinde görevli sivil polis ekipleri, suç aleti ile birlikte olay yerinden kaçan O.A.A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kasten öldürme, kasten yaralama ve motosiklet hırsızlığı gibi suçlardan kaydı bulunan O.A.A., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 30
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    cezaları artırın arkadaş yol geçen hanı oldu vuran vurana
    Cevapla
  • Kürşat 2 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız bu topraklarda 600 yıl huzurla yaşadı çünkü Allahın kanunlarıyla yönetildiler. Kokuşmuş Avrupanın kanunlarıyla yönetilmeyebaşladıktan sonra ne emniyet kaldı ne huzur.Vatandaşın huzur güven emniyet içinde yaşaması için tek yol var: Allahın kanunları tekrar gelmeli.
    Cevapla
  • TARAFTAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bekçi katili vursaydı meslekten men edilirdi.
    Cevapla
  • Yetkililer göreve 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihle kanıtlanmış şeriat hükümleri varken batının zulme dayalı hukukunu istemiyoruz.
    Cevapla
  • 18özgür 2 yıl önce Şikayet Et
    kasten öldürme kasten yaralama diyor bu adamın dışarıda işi ne ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!