Arnavutköy’den İdlib’e 2 yardım TIR'ı daha yola çıktı

Arnavutköy İlçe Müftülüğü ve TDV Arnavutköy Şubesi koordinesinde "Yükümüz Kardeşlik" sloganıyla 2 yardım TIR'ı daha İdlib'e doğru yola çıktı.

GİRİŞ 22.02.2022 15:49 GÜNCELLEME 22.02.2022 15:52

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde sürdürülen “Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyası kapsamında düzenlenen yardım TIR'larına her geçen gün yenileri ekleniyor.

ARNAVUTKÖY BELEDİYE BAŞKANI HAŞİM BALTACI: 2 TIR'IMIZ DAHA YOLA ÇIKIYOR

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı törende yaptığı konuşmada hayırsever vatandaşlara teşekkür ederek "Çok güzel bir hayır faaliyeti. Daha önce 10 TIR gitmişti. Hayırsever bir vatandaşımızın katkılarıyla. Allah kendisinden razı olsun. Bugün de hem temizlik malzemesi hem gıda malzemesi taşıyan 2 TIR'ımız daha yola çıkıyor." dedi.

ZEYTİN DALI BÖLGESİNDE KUR'AN KURSU, 50 YETİME YARDIM

Törende konuşan Arnavutköy İlçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu İdlib'de devam eden hizmetleri şu sözlerle ifade etti; 

Hayır sahibi kıymetli iş adamalarımızı ziyaret ettik. Öylesine güzel bir çalışma oldu ki İsrafil hocamızın da tarif ettiği gibi 10 TIR'ı kendimiz, Şube Müdürümüz Habip Hocam, İsrafil Hocam (Taşoluk Camii imamı) ve hayır sahibi kardeşimizle birlikte Hatay Reyhanlı'dan Cilvegözü'nden İdlib'e uğurladık. Aynı zamanda Zeytin Dalı Bölgesinde bulunan Arnavutköy Müftülüğü kursumuzu da yerinde ziyaret ederek 100 tane öğrencimizi. 50 tane yetimi yerinde ziyaret ettik. 

"SON 2 TIR'I UĞURLUYORUZ"

Bugün de kalan iki TIR'ımızı uğurlayarak kampanyamızı sonlandırıyoruz. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar