Bakan Koca: Yerleri hapistir!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; Ankara'da bir sağlık çalışanına yapılan saldırı sonrası "Sağlık hizmeti verenleri koruyacak yasal düzenlemeler yakın. Şiddet suçlularını gözümüz uzun süreler görmeyecek. Yerleri hapistir" dedi.

Bakan Koca: Yerleri hapistir!
Bakan Koca: Yerleri hapistir!
GİRİŞ 23.02.2022 01:26 GÜNCELLEME 23.02.2022 01:26
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanının şiddete maruz kalması üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı.

Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde nörolog bir arkadaşımız, görevinin gereği bir davranışı üzerine insanlık dışı şiddete maruz kalmıştır. Sağlık hizmeti verenleri koruyacak yasal düzenlemeler yakın. Şiddet suçlularını gözümüz uzun süreler görmeyecek. Yerleri hapistir" ifadelerini kaydetti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 30
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bazen sağlık çalışanları insanlara kötü muamele ediyor, bazen insanlar sağlıkçılara. O yüzden her kim yaparsa ceza almalı, sağlıkçıların yanına kar kalmamalı. muune olmak isteyenlerle, sinuç göstermek isteyenler kargaşaya neden oluyor, bunun düzektilmesi lazım
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorun cezaları artırmakla çözülmez. Sağlık çalışanına şiddet neden artıyor sebebini araştırıp bataklığı kurutmak daha mantıklı değil mi?
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞLI 2 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapanları görüyorum, gerçekten üzülüyorum. sağlıkta sorun doktor değil, çalışma şartları ağır; hekimler tükendi. siz 1 gün hastaneye gidince isyan ediyorsunuz, hekimler hergün aynı çileyi çekiyor. sistemin düzenlenmesi lazım. hekimin 3 dakika değil; 15 dakika arayla hasta bakması ve baktığı hastanın ağır sorumluluğundan kurtulması lazım. hekimleri destekleyin, hekimler ne istiyorsa hasta için de istiyor. hekimler bu döneme kadar grev yapmadı; eğer tüm hekimler grev yapıyorsa sağlık sisteminde büyük bir tıkanma vardır. hekimler hastalarını severler ama bu şartlarda sabahları korkarak, mide bulantısıyla hastaneye gidiyorlar.
    Cevapla
  • FATİH 2 yıl önce Şikayet Et
    doktorların mesai saatleri nasıl bu konuda bizi aydınlatırsanız seviniriz
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    O ZAMAN iş garanti diye okul okumayacaksın
    Cevapla
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir kuruma gereğinden fazla yetki verilmemelidir yoksa gün geliyor tepemize çıkıyorlar pandemi sürecinde iş yükü biraz fazla olabilir onada sabredecekler beğenmeyenler çalışmak istemeyenlerde tekrar kamuda çalışamaz şartıyla istifa edecek sağlık ordusu diyor sağlık bakanı madem ordu ise zaten görevi bu kadar şişirmenin anlamı ne yada bunun altında farklı bir maksatmı var özel hastaneleri daha cazip hale getirmek gibi sayın sağlık bakanı??
    Cevapla
  • insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kimseye durduk yere saldırmaz. Bizim sağlık çalışanları temizlikçisine güvenliğini varana kadar kendini İNSAN ÜSTÜ VARLIK gibi görüyor .insanlara hastalara insan muamelesi yapmıyor .işin sonunda da dayağı yiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki