Gülistan Doku'nun ailesine ilişkin iddialara Emniyet'ten açıklama

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 5 Ocak 2020'de Tunceli'de kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun ailesinin gözaltına alınmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

Gülistan Doku'nun ailesine ilişkin iddialara Emniyet'ten açıklama
Gülistan Doku'nun ailesine ilişkin iddialara Emniyet'ten açıklama
GİRİŞ 24.02.2022 01:01 GÜNCELLEME 24.02.2022 01:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Müdürlükten yapılan açıklamada, 5 Ocak 2020'de Tunceli'de kaybolan Doku'nun anne, baba ve kız kardeşinin dün saat 14.40 sularında Adalet Bakanlığı önüne geldiği belirtildi.

Daha sonra 25 kişilik bir grubun, Doku ailesine sözde destek vermek üzere Bakanlık önüne gelmesiyle olayın kitlesel eyleme dönüştürülmeye çalışıldığı aktarılan açıklamada, "Bunun üzerine ailenin kaldığı otele dönmesi sağlanmıştır. Bu süreçte Doku ailesinin gözaltına alınması kesinlikle söz konusu değildir. Provokatif amaçlı bu tür asılsız paylaşımlara itibar edilmemelidir." ifadesine yer verildi.

YORUMLAR 6
  • önce insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğim kadarıyla Devletimiz bu konularda hassas davranıyor. Haftalarca havadan karadan ve göl akarsu barajdan arama yapıldı malesef bulunamadı. Anlamadığım ailenin ne yapmaya çalıştığı. Yapılması gereken şeylerin yapılmamış gibi göstermeye çalışılmasının kime ne faydası var anlayan varsa anlatsın.
    Cevapla
  • Haktan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayırsız ana, baba kardeş gitsin HDP ve CHP nin önünde eylem yapsın, utanmadan gelmişler yanlarınada bir kaç zibidi takmışlar konuşyorlar, ulan bu devlet daha size ne yapsın, siz kızınızı kendi ellerinizle terör örgütüne teslim edin ondan sonra devletten sorun, hadi orada sahtekarlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Adalete inanmıyorum ,gücün kadar adalet ,geç gelen adalet
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Yemlik kitle var inanır hemen hani millete bidon kafalı sadece a haber izliyorlar diye bilen kitle varya ağızlarını ayıra ayıra sözde tarafsız medya olayı çarpıtır bu yemlik tayfada inanır merak etmeyin
    Cevapla
  • samet 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın arkasına takılmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...